To νέο κάλεσμα του Παππά και η έκθεση της ΟΥΕΦΑ

10:41 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η έκθεση του Ζαν Λεμπά για την ΑΕΚ, όπως αυτή εστάλη στην ΟΥΕΦΑ και παραδόθηκε και στην ΠΑΕ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία παρουσιάζει τις 6 σελίδες που δείχνουν τους τραγικούς χειρισμούς του Σταύρου Αδαμίδη και έχουν φέρει την Ένωση σε τόσο δεινή θέση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα, τονίζεται πως η ΑΕΚ

ακόμα και αν είχε προκριθεί από τους ομίλους, το πιθανότερο είναι να είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια, λόγω της οικονομικής πολιτικής της. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά και στον Πέτρο Παππά, ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους μετόχους της «ομάδας» του 2004, έχοντας ήδη στείλει mail και τους ζητάει να μπουν άμεσα 4 εκατ. ευρώ για να γλιτώσει η ΑΕΚ από τον διασυρμό.

SPORTDAY

Το νέο ενωτικό μήνυμα του Πέτρου Παππά, που απηύθυνε με δηλώσει του, είναι το κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζητάει από τους μετόχους να βοηθήσουν για τελευταία φορά την ομάδα, έχοντας αποσπάσει θετική απάντηση μόνο από τον Τάκη Κανελλόπουλο και αυτός με μία προϋπόθεση. Από κει και πέρα, φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου και το SOS που εξέπεμψε με αυτές, ενώ γίνεται αναφορά και σε όλα όσα συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της επιροπής του Financial Fair Play, Αντρέα Τραβέρσο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Πέτρος Παππάς και η νέα τοποθέτησή του, είναι το βασικό θέμα, εκεί όπου καλεί για ακόμα μία φορά τους μετόχους να συνδράμουν και η ΑΕΚ να γλιτώσει από τον διασυρμό. Παράλληλα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου, ο οποίος αναφέρεται στις επαφές με του με τον Αντρέα Τραβέρσο και τα χρήματα που πρέπει να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ για να μην υπάρξει πρόβλημα. Από κει και πέρα γίνεται αναφορά σε ενδεχόμενο ταξίδι του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα, εντός της εβδομάδας, ενώ υπάρχει και η θέση της εφημερίδας πως πρέπει να βοηθήσει και ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Από κει και πέρα, η «Ώρα» αναφέρεται σε γεύμα που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπου συζήτησαν για την ΑΕΚ, ενώ η εφημερίδα τονίζει πως ο Κωστένογλου πήρε απόφαση να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά με πρώτον τον Ταξιάρχη Φούντα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Οι δηλώσεις του Πέτρου Παππά, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία στέκεται στην επιθυμία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να δώσει ένα οριστικό τέλος στο πρόβλημα της ΑΕΚ και καλεί για ακόμα μία φορά τους υπόλοιπους «συμπαίκτες» του, από την «ομάδα» του 2004, να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους. Αναφορά γίνεται και στη συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου, με τον επικεφαλής του Financial Fair Play, Αντρέα Τραβέρσο, με όλα όσα συζητήθηκαν εκεί, ενώ φιλοξενούνται και τα λεγόμενα του προέδρου της Ένωσης, όπου τονίζει πως για να υπάρξει βοήθεια από την ΟΥΕΦΑ, θα πρέπει να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Από κει και πέρα, γίνεται ανάλυση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και η μέρα μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα