To άξιζε ο Παναιτωλικός

19:32 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Δασκαλόπουλος

Ο Ατρόμητος «πάγωσε» το γήπεδο, όταν ο Ουμπίδες στο 11ο δευτερόλεπτο με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Ο Παναιτωλικός δεν άργησε να συνέλθει και να επιστρέψει στο ματς, ενώ δεν έδειξε να επηρεάζεται από το γρήγορο γκολ.

Δοκάρι του Φωτάκη στο 9' και... κατηφόρα προς την εστία του Ατρόμητου.

Μετά το 25ο λεπτό τα «Καναρίνια» ενέτειναν την πίεση τους.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου, έλεγχαν τον ρυθμό, πάτησαν την περιοχή του Γκορμπούνοφ με αξιώσεις, ενώ στο 30' πέτυχαν το γκολ που έψαχναν αλλά αυτό ακυρώθηκε από τον κ. Δασκαλόπουλο, λανθασμένα μιας και η μπάλα είχε περάσει την γραμμή μετά την κεφαλιά του Κούσα.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους με τον ρέφερι να αποβάλει δύο ανθρώπους του Παναιτωλικού από τον πάγκο.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερος ο Παναιτωλικός, με τον Ατρόμητο του Σα Πίντο - που έκανε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα - να οπισθοχωρεί και να προσπαθεί να κρατήσει το μηδέν.

Δύο φορές ο Κάπελ (στο 54' και στο 59') «νικήθηκε» από τον Γκορμπούνοφ και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κυβρακίδης στο 88' σταμάτησε κεφαλιά του Μπεχαράνο πάνω στην γραμμή.

Ο Γοδόι στο 90' έστειλε με «κεραυνό» τη μπάλα στο δοκάρι του Γκορμπούνοφ και... προετοίμασε το γήπεδο για αυτό που θα συνέβαινε λίγο αργότερα.

Η πίεση του Παναιτωλικού έφερε τελικά την ισοφάριση. Κακό διώξιμο από τον Λαζαρίδη, ο Ετζεγκέλε πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και τη γύρισε εκεί όπου ο Μπεχαράνο με ένα ψύχραιμο πλασέ σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο(61' Κέβιν), Βιγιαφάνες(65' Λαζάρ), Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης(74' Βασιλείου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί(46' Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο(46' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία(77' Μπάλλας)

Keywords
Τυχαία Θέματα