Αντίστροφη μέτρηση για Σαρικόπουλο

18:17 26/1/2015 - Πηγή: AEK365

Όταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποχωρούσε με πρόβλημα στο δεξί του πόδι από την πρωινή προπόνηση της 23ης Δεκεμβρίου ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν πως ένα μήνα μετά θα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο σέντερ της ΑΕΚ, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 13 Δεκεμβρίου, στα Τρίκαλα, έχει χάσει τέσσερις αγώνες της ΑΕΚ (με Ρέθυμνο, ΠΑΟΚ,

ΚΑΟΔ και Κόροιβο), δένοντας τα χέρια του Ντράγκαν Σάκοτα.

Μπορεί ο τραυματισμός του να συνέπεσε με τη μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού, του οποίου η παρουσία είναι καταλυτική, ωστόσο -όπως έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο- όταν ο Βρετανός χρειάζεται «ανάσες» η ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Το θετικό είναι ότι ο «Σάρι» βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα προπονήσεων και, λογικά, να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος σέντερ, σε γενικές γραμμές, υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη την φετινή σεζόν. Σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, παίζοντας κατά μ.ο. 24 λεπτά, είχε 8.1 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.1 τάπες και η επάνοδος του, προφανώς, θα δυναμώσει κι άλλο την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα