Preview 29ης αγωνιστικής

00:06 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:30 NS1

Παναιτωλικός και Ξάνθη κλείνουν την αυλαία της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Λεβαδειακό με 2-1. Ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζούνιορ.
Ενώ, η Ξάνθη

θα βρεθεί στο Αγρίνιο με τον ίδιο στόχο, αφού προέρχεται κι αυτή από ήττα και θέλει το διπλο για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.
Εκτός πλάνων έμεινε ο Μάνταλος χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών, ενώ ο τεχνικός των Ακριτών δεν μπορεί να υπολογίζει κι στις υπηρεσίες του Μπαξεβανίδη που έχει συμπληρώσει κάρτες, έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Γκόλιας, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Πασάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Κυριακίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Βάλλας, Κομεσίδης, Μπέρτος, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρίν, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Κάλβο, Νάκας, Σουάρεζ, Μπαρέττας, Σολάρι, Σολτάνι, Ράνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα