Preview 24ης αγωνιστικής

00:31 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00/NS3

Παναιτωλικός και Αστέρας ανοίγουν την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
Ο Λαζάρ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συμπεριλήφθηκε στον αποστολή.
Από την άλλη ο Αστέρας έχει κι αυτός στόχο τη νίκη, ώστε να μείνει στην 3η θέση και να μην συγκατοικήσει με τον αντίπαλο του. Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Τορμένα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρόλε και Παντελιάδης.

Αντίθετα στη 18άδα συμμετέχει ο Μπαντιμπανγκά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός:Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Φωτάκης.

Αστέρας:Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κιτοκό, Τσοκάνης, Λούι, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες και Πάρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15/NS1

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από νίκη θέλουν να συνεχίσουν με ίδιους ρυθμούς.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ντάσιο, Τζημόπουλο και Γαρουφαλιάς, αλλά και στον Ναδάλες, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, μια και προέρχεται από θλάση στον δικέφαλο.
Ενώ, ο Πανιώνιος χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ο Σπύρος Ρισβάνης είναι τιμωρημένος και δεν ταξίδεψε με την αποστολή, όπως και ο Σιώπης που είναι τραυματίας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ:Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Στρούνα, Σαπαλίδης, Χαρίσης, Μιχαήλ, Τσάβες, Κοροβέσης, Γιάκος, Μανιάς, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Ακόστα, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Κρητικός, Ίλιτς.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζηισαϊας, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μασούρας.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30NS2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Εργοτέλη για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν στην κορυφή με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του.
Ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα βρεθεί στην αποστολή.
Από την άλλη ο Εργοτέλης γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο και θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παρών δήλωσε ο Μπρούνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Ντοσεβί.

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Ρέντζας, Καζναφέρης, Τζίλας, Χουλά, Γκορκς, Καλέ, Μπόε - Καν, Σολάρι, Λεονάρντο, Χαντί, Μπρούνο, Μπουρσέλης και Στογιάνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα