Ο γάμος Ινδού μεγιστάνα που κόστισε 20 εκατ. με τη Λόπεζ και την Σέρζινγκερ να τραγουδούν! (ΦΩΤΟ)

23:48 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αν νομίζετε ότι οι 400 καλεσμένοι στο γάμο της ξαδέρφης σας ήταν πολλοί δεν μάθατε μάλλον για τον γάμο του 51χρονο Σανζάι Χιντούζα από την Ινδία!

Ο Ινδός μεγιστάνας κάλεσε στον γάμο του με την Ανού Μαχτάνι 16.000 καλεσμένους για τους οποίους μίσθωσε 208 ιδιωτικά αεροπλάνα, έκλεισε πολυτελείς σουίτες, σέρβιρε φαγητό από 16 διαφορετικές χώρες και όλοι μαζί διασκέδαζαν επί τρεις μέρες!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Χιντούζα είχε καλέσει για να τραγουδήσει στο γάμου την Τζένιφερ Λόπεζ και την Νικόλ Σέρζινγκερ, αλλά και πολλούς εγχώριους σταρ!

Μ' αυτά και μ' αυτά το κόστος του γάμου έφτασε το απίστευτο ποσό-ρεκόρ των 20 εκατ. ευρώ! Φυσικά, το ποσό αυτό για τον ίδιο είναι μάλλον... ψιλά καθώς η συνολική περιουσία τςη οικογένειας του γαμπρού ξεπερνά τα 16 δισ. ευρώ!

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε ένα... καυτό σόου στο γάμο και γι' αυτό πήρε περί το 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ η σουίτα της κόστισε 4.000 λίρες τη βραδιά! Ανάλογο ποσό απέσπασε και η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Ο γάμος τελέστηκε στο παλάτι «Jag Mandir» χτισμένο στο νησί Pichola, στη βόρεια Ινδία και τα αεροπλάνα που μετέφεραν τους καλεσμένους ήταν τόσα πολλά που δεν χωρούσαν στο αεροδρόμιο!

Στο γάμο επιβαλλόταν ως dress code η παραδοσιακή ινδική στολή ενώ κατά την άφιξη, τους καλεσμένους υποδεχόταν ορχήστρα με παραδοσιακή Ινδική μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα