Preview 21ης αγωνιστικής

00:06 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. (17:15/aek365/NS2)
Άρης και Εργοτέλης αναμετριούνται στη Θεσσαλονίκη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι θεσσαλονικείς έρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Ξάνθη και θέλουν να μην σταματήσει στου Κρητικούς το νικηφόρο σερί τους. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου

θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μανουέλ Μασάδο δεν αντιμετωπίζει πολλές απουσίες. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Τόχα και Καζναφέρη αλλά και τους Πρίττα και Σηφάκη οι οποίοι προ ολίγων ημερών μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Καρέλης, Χαλκιαδάκης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Λεάλ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15/aek365/ NS3)

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης αναμετριούνται ξανά έπειτα από λίγες ημέρες. Οι Βοιωτοί έχουν ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα και δεν είναι άλλο από το μεγάλο "διπλό" που απέσπασαν κόντρα στους Αρκάδες στο εξ αναβολής ματς. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν το συντομότερο δυνατόν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη, θέλουν τη νίκη με σκοπό μα διασφαλίσουν την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα όσο γίνεται πιο νωρίς.

Και οι δύο προπονητές θα έχουν από μία απουσία στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Περόνε ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ναπολεόνι ο οποίος είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε την προηγούμενη αναμέτρηση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μέντι, Κόρμπος, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης):Χακόμπο, Μπαντής, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ροζέριο, Ράγιος, Έγκον, Σολάκης και Φρανκού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00/aek365/ NS2)

Ματς με βλέψεις πεντάδας, αλλά και παραμονής διεξάγεται στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο τη νίκη, αφού εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν πανηγυρίσει. Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Δώνης
Keywords
Τυχαία Θέματα