Ξεμούδιασμα στο ΟΑΚΑ

23:36 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ηταν ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους. Η ημερίδα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, μπορεί να ήταν προπονητικού χαρακτήρα, όμως, ήταν η ιδανική ευκαιρία για αρκετούς αθλητές να κάνουν έναν αγώνα. Την προπονητική ημερίδα διοργάνωσαν οι προπονητές σε συνεννόηση με το ΣΕΓΑΣ και σε αυτόν συμμετείχαν αρκετοί αθλητές.

Στο μήκος των ανδρών, ο Δημήτρης Διαμαντάρας είχε καλύτερο άλμα στα 7,94 μ. και έδειξε ότι είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις

πάνω από τα 8,00 μέτρα. Εξίσου καλή παρουσία και από τον Γιώργο Τσάκωνα, που ήταν δεύτερος με 7,70 μέτρα.

Στο τριπλούν των ανδρών, ο Δημήτρης Τσιάμης, μετά το 16,10 μ. στη Γαλλία προσγειώθηκε στα 16,71 μ. και πλέον στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα επιδιώξει μια επίδοση πάνω από τα 17,00 μ. που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Μια ακόμη καλή παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη, η οποία ανέβηκε πάνω από τα 4,25 μ.(ατομικό ρεκόρ 4,20 μ.) στο επί κοντώ και στη συνέχεια είχε αποτυχημένα, αλλά καλά, άλματα στα 4,35 μέτρα. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Παναγιώτης Λάσκαρης ξεπέρασε τα 5,20 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,30 μέτρα.

Το παρών στην προπονητική ημερίδα έδωσαν και οι πρωταθλητές μας Κώστας Μπανιώτης και Λούης Τσάτουμας, οι οποίοι μάλιστα βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε τόσο ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, όσο και το μέλος της ΕΠΥΑ Χρήστος Μελέτογλου. Την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησαν οι κ. Βογιατζής και κ. Σταματόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα