Preview 21ης αγωνιστικής

00:06 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 15:00 NS2

Καλλονή και Απόλλων ανοίγουν την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΣ την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λεάντρο Πίντο ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ

για το Κύπελλο όσο και τον Γιάννη Σιδεράκη ο οποίος εδώ και δύο ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Απόλλων από την άλλη θέλει τη νίκη για να πάρει ανάσα βαθμολογική και είναι έτοιμος να παρουσιάσει μια καλή εικόνα.Ο Λόρι Σάντσεζ είδε για δεύτερη μέρα τον Παπαζαχαρία να βγάζει το πρόγραμμα προπόνησης και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ αντίθετα ατομικό ακολούθησαν οι τραυματίες Σόουζα και Κόρμπος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Καλλονή: Μάππας, Ντάμπος, Βαλιός, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ποντάνι, Χογκ, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Καλτσάς

Απόλλων: Τζόρβας, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Τσοκάνης, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ, Καμαρά, Μπάρκογλου και Άμπροουζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS1

Ατρόμητος και ΠΑΣ αναμετρόνται για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στο Περιστέρι με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους το 0-0 της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. Ο Παράσχος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Ο ΠΑΣ από την άλλη, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και θα παλέψει να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, καθώς οι Βίλα και Λίλα είναι τραυματίες, ο Τζημόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σονγκό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Κυβελίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Στρούνα, Χαρίσης, Σκόνδρας, Ρουμπουλάκου, Γιάκος και Κρητικός.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 19:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στη Λεωφόρο και θέλει το «τρίποντο» για να συνεχίσει με νίκη στην διοργάνωση. ώνης ταλαιπωρείται από μία ίωση και γι' αυτόν λόγο απουσίασε από την προπόνηση κι αποκλείστηκε από την αποστολή.
Ενώ, ο Πλατανιάς αν και γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η βαθμολογία δεν του δίνει άλλη δυνατότητα. Στην αποστολή των Κρητικών για πρώτη φορά βρίσκεται ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιαλμάς, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα