Preview 17ης αγωνιστικής

00:20 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00 NS2

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Κρήτη για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί, μετά την ήττα από την Ξάνθη με 2-1 επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Σα Πίντο δεν υπολογίζει στους Φραγκουλάκη και Κουτσιανικούλη.Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε από τον αγώνα της προηγούμενης...

στροφής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Ο Παναιτωλικός, πάλι βρίσκεται σε καλή βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση, μετά το 3-0 επί του Πλατανιά και στοχεύει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός του Πόι που έκανε θεραπεία, άπαντες συμμετείχαν στην προπόνηση, γεγονός που χαροποίησε τον Μάκη Χάβο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Δάρλας, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Στεφανάκος και Ράφαελ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS1

Ατρόμητος και Πανθρακικός κοντράρονται για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες, που τις περασμένες μέρες ανδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Στέφανο Ναπολεόνι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρέθηκε κανονικά στην αποστολή.
Ενώ, ο Πανθρακικός θα βρεθεί στο Περιστέρι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει κάποιον αγωνιστικό πονοκέφαλο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων;

Ατρόμητος: Μπρίτο,Τσενάμο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Λαδάκης, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Εμπόου και Μακρυδημήτρης.


ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS2

Ο Απόλλων υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, σε ένα ματς που θα κλείσει την αυλαία για το πρώτο πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι αν και γνωρίζουν πως το έργο τους είναι δύσκολο θα προσπαθήσουν να δείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν ό, τι καλύτερο μπορούν. Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μίνγκας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Ενώ, ο Ολυμπιακός που προέρχεται από τη νίκη με τον ΠΑΣ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο Γιάννης Μανιάτης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, γυμνάστηκε κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Μίτσελ για το ματς του Σαββάτου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων;

Απόλλων: Γουμάγια, Διαμάντη, Μπάρκογλου, Χατζηζήση, Παπαζαχαρία, Τσεμπερίδη, Πετρόπουλο, Τζόρβα, Φαρινόλα, Δεληζήση, Κανακούδη, Αργυρόπουλο, Αλβαρεζ, Έγκον, Κόρμπο, Τσιλιγκίρη, Τσοκάνη και Γκουέλα.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Keywords
Τυχαία Θέματα