Preview 17ης αγωνιστικής

00:43 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15:00 NS1

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 6αδα της βαθμολογίας θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν ψηλά. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Θέμη Τζημόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
Ενώ, αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Σπυρόπουλο και Χουχούμη, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών, αλλά προσπαθήσουν να πάρουν μια σημαντική

νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πάντος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι, Γιάκος, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Ίλιτς και Βίλα.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Αποστολόπουλος.

Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣ 17:15 NS1

ΟΦΗ και Άρης αναμετρώνται για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο, μετά και την ήττα από την Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική. Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει μαζί του τους Βιτώρο,Χαριτωνίδη και Μπούρμπο, οι οποίοι είναι τραυματίες.
Ενώ, ο Άρης που προέρχεται από νίκη επί του Πανιωνίου θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέσα στην Κρήτη. Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής έμεινε ο Γιάννης Γιαννιώτας.Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κρίθηκε σκόπιμο από το τεχνικό επιτελείο να μην πιεστεί να αγωνιστεί καθώς υπάρχει φόβος για υποτροπή και για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ:Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νύκταρης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς και Καπουράνης

Άρης:Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS3

Ο Πανιώνιος προέρχεται από ήττα και θέλει να την αφήσει πίσω της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια για την 17η αγωνιστική. Οι Νεοσμυρνιώτες υπολογιζουν στον Στάθη Ρόκα, όμως εκτός έμεινε όπως αναμενόταν ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και οι επίσης τραυματίες Κούρος και Λαμπρόπουλος
Η Βέροια θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και θέλει αυτή τη φορά να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς επιστρέφουν και οι Γεωργιάδης, Καλί, Μπαργκάν και Ολαϊτάν που εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Οκόγιε, Γιαννακόπουλος, Ντούνης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Σάμαρης, Καμπάνταης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Κολοβός, Ρόκας, Γιαννούλης, Τόσκας, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Σμύρλης, Μενδρινός

Βέροια: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Καφές, Γεωργέας, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Κόστλι, Ιωάννου, Μπαργκάν, Μάνος, Παυλίδης.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30 NS1

Με στόχο να αφήσει πίσω την ήττα από την Καλλιθέα και να συνεχίσει την καλή πορεία στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στους 19 «εκλεκτούς» τους Λίνο και Λόρενς, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην αποστολή με την Καλλιθέα, ενώ επέστρεψε εξίσου και ο Έτο, μετά από καιρό απουσίας.
Στο δεύτερό του παιχνίδι στον πάγκο του Ατρομήτου, ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Με τον Μπρίτο να έχει εκτίσει την ποινή του και το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό, οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν στην Τούμπα με όλα τους τα όπλα, ευελπιστώντας να εκμεταλλευτούν την κούραση και την απογοήτευση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Καλλιθέα στο Κύπελλο και να πληγώσουν τον πρώην προπονητή τους, Γιώργο Δώνη. Ο Βαγγέλης Μάντζιος, ωστόσο, δεν μπήκε στην αποστολή, καθώς δεν εκδόθηκε εγκαίρως το διεθνές πιστοποιητικό του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Κούτσι, Δημούτσος, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Επστάιν, Φάμπιο, Σουμπίνιο, Νάστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα