Preview 16ης αγωνιστικής

00:53 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 15:00 NS2

Ο Εργοτέλης υποδέχεται στην Κρήτη τον Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική. Οι Κρητικοί μετά την ήττα από τα Γιάννενα με 2-0 θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Ο Ηλίας Αναστασάκος γυμνάστηκε κανονικά τη Δευτέρα (16/12) και την Τρίτη (17/12) και είναι στην 20μελή αποστολή.
Ενώ, ο Απόλλων μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού είναι έτοιμος να πάρει ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα, ώστε

να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Στην αποστολή του Απόλλωνα επιστρέφει και ο Χρήστος Μίνγκας που εξέτισε την τιμωρία του, ωστόσο στην Αθήνα θα μείνει ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανθρακικό και οι ανέτοιμοι Γκουέλα, Καμαρά και Έγκον.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Ρουγκάλας, Πίτσος, Κοντέ, Καρντόσο, Κοζορώνης, Πελέ, Μπουχαλάκης, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Μπαντιμπανγκά, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος, Διαμαντάκος.

Απόλλων: : Γουμάγια, Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Διαμάντης, Δημογιάννης, Παπαζαχαρίας, Τσεμπερίδης, Κόρμπος, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Πετρόπουλος, Τσοκάνης.

SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS3

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ στα Πηγάδια και θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Πλατανιά το περασμένο Σάββατο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κομεσίδης και Χοσέμι.
Ο ΟΦΗ, πάλι έχει ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά, μετά και την τελευταία νίκη επί του Λεβαδειακού και θέλει να συνεχίσει με το «διπλό». Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Περογαμβράκη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Τριάδης, Μάνταλος, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι, Σολάρι, Ράνος

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φερνατέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακουκούλα, Όγιος, Ζε, Μπανούσης, Περογαμβράκης και Δαμιανάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ. 17:15 NS2

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο είναι έτοιμοι σε ένα δύσκολο ματς να καταφέρουν να πάρουν κάτι θετικό. Ο Στέφανο Ναπολεόνι δεν είναι στην αποστολή , αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος.
Ο ΠΑΟΚ, πάλι μετά το 5-2 επί της Καλλονής κι αυτός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει με ακόμα ένα διπλό στην Αθήνα. Ο Στέφενς εχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Μπρίτο, Τσενάμο, Φάμπιο, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Καλλέργης, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης.

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS4

Ο Παναιτωλικός περιμένει στο Αγρίνιο τον Πλατανιάς για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα των περασμένων ημερών. Στην αποστολή μπήκε ο Μιχάλης Μπακάκης, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Ενώ, ο Πλατανιάς θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Στην αποστολή αναμένεται να είναι ο Φανούρης Γουνδουλάκης, την ώρα που ο Φαμπιάν Στόλερ θα λύσει εντός των επόμενων ημερών τη συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Δάρλας, Θεοδωρίδης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Καλογέρης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκης, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρη, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπςη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15 NS7

Ο Πανθρακικός για την 16η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Καλλονή στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πάρουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα με 3-2 το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Η Καλλονή πάλι προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και θέλει σε ένα δύσκολο ματς να προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό. Ο Μαρσέλο θα δώσει κανονικά τα παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου, αφού βρέθηκε στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Λαδάκης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Ρομέου, Ζεκίνια, Κάσες, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Χασομέρης, Ζοσέ, Εμπόου, Καθάριος, Μπαϊκαρά και Μακρυδημήτρης.

Καλλονή: Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Βαλλιός, Γάλας, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Ντάμπος, Ντος Σάντος, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Γιουκαρής, Γκάσιτς.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS3

Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στην Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι αν και γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς θέλουν να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Ο Βασιλείου δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο θέλει για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους να πάρει το διπλό και να επιστρέψει έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Ο Σίλντενφελντ εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω τραβήγματος στον ορθό μηριαίο και ο Γιάννης Αναστασίου τον απέκλεισε από την αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Σανγκουινέτι, Λαμπρόπουλος, Μανόλο, Λυκογιάννης, Σκέμπη, Νικολακάκης, Πετράτζι, Ροτζέριο, Κονέ, Μπούστο, Ορτέγκα, Καπό, και Μάντζιος.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ19:30 NS2

Ο Ολυμπιακός περιμένει στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για την 16η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Εκτός έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας. Ο πρώτος για να πάρει ανάσες και ο άλλος λόγω συντήρησης.
Ο ΠΑΣ πάλι γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς, αλλά επιθυμεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτό το παιχνίδι Ο Κεϊτά εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο, δεν είναι στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη για το ματς με τους Πειραιώτες, όπως επίσης ο Μιχαήλ, που είναι τραυματίας και οι τιμωρημένοι Λίλα και Κοροβέση.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μπονγκ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Βινσέντο, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ντάσιος, Αυγενικού, Στρούνα, Βίλα, Σκόνδρας, Κρητικός, Γιάκος, Ρουμπουλάκου, Νάκος.

Keywords
απολλων, κρητη, αθηνα, skoda, ξανθη, οφη, χοσέμι, ΠΑΟΚ, περιστερι, παναθηναικος, αελ, κομοτηνη, λιβαδειά, παο, μαρινακης, ολυμπιακος, οσφπ, τσαβες, νακος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, νικος παπαζογλου, γιαννης ρουσακης, λεωνιδας τζανης, νίκος αναστασιάδης, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, ζεκα, αβρααμ, αελ, ηττα, οσφπ, οφη, ψυχολογια, ωρα, αβρααμ παπαδοπουλος, αγρινιο, απολλων, ατρομητος, βαθμολογια, βιλα, βρισκεται, γεωργιου, γιαννενα, δασκαλακης, δευτερα, δωσει, διπλο, δωνης, εμειναν, ζορο, υπηρεσιες, θετικο, ιγκλεσιας, ιγκορ, καζακης, λαγος, λεαντρο, λεβαδειακος, λιβαδειά, λεωνιδας, μυγας, νικη, ογιος, παπαζογλου, πασας, παο, πελε, σαββατο, σηφακης, σουπερ, τιμωρια, τριτη, χρηστος, χοσέμι, ψυχολογικα, φυτανιδης, καμαρα, κονε, μεινει, ουμπιντες, παιχνιδι, πηγαδια, skoda, σπυροπουλος, θετικα, χολεμπας, χοσε
Τυχαία Θέματα