Preview 11ης αγωνιστικής

00:09 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 15:00 NS2

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Απόλλων και θέλει τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου κι επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αφήνοντας εκτός του τραυματίες το τελευταίο διάστημα Δημήτρη, Μοράλ και Θέρα.
Ενώ, ο Απόλλων μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0) με τη Βέροια επιθυμεί

να πάρει το «διπλό» για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους.Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Γιακουμάκη, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Κατάι, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Απόλλων: Τζόρβα, Γουμάγια, Βέρτζο, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Αργυρόπουλο, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Δεληζήση, Τσεμπερίδη, Κόρμπο, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου, Τσιλιγκίρη, Μίνγκα και Φαρινόλα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS2

Ο ΠΑΣ περιμένει στα Γιάννενα τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο του ΠΑΣ και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ προέρχεται από την πρώτη του νίκη και επιθυμεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο. Εκτός έμεινε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, που είναι ανέτοιμος, όπως και ο τραυματίας Λαμπρόπουλος αλλά και ο Χρήστος Μπούρμπος που θα μείνει στο Ηράκλειο καθώς αναμένει τη γέννηση του παιδιού του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδη, Σωτηρίου, Λίλα, Βίλα, Κολοβέτσιο, Μιχαήλ, Μπέριο, Ίλιτς, Ντάσιο, Τζημόπουλο, Τσουκαλά, Κοροβέση, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Τσάβες, Γιάκο, Αυγενικού, Στρούνα.

ΟΦΗ: Δασκαλάκη, Φερναντέζ, Μονιάκης, Μιλιάζες, Στάθη, Ζβασίγια, Μακρή, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλη, Ζε, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρη, Φραγκουλάκη, Περογαμβράκη, Όγιος, Μπανούσης και Νιμανί.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Ο Άρης βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Μιλίνκοβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ροκ Έλσνερ και Μπάμπη Οικονομόπουλο, όπως και στους τραυματίες Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Ανδρέα Ηρακλή που έμειναν εκτός αποστολής.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 την περασμένη εβδομάδα. Ο Ντάνιελ Πράνιτς έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενοχλήσεων στον ισχίο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Άρης: Αγκάνθο, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός.

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Keywords
Τυχαία Θέματα