Ο Γκουλινέλι στον δρόμο της Εθνικής

23:43 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα παλιό γνώριμο θα βρει ως αντίπαλο στον δρόμο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015, η Εθνική Ανδρών. Ο λόγος για τον Φλάβιο Γκουλινέλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη) με την εθνική Σλοβακίας, η οποία βρίσκεται στον 3ο προκριματικό (22-25 Μαΐου και 29 Μαΐου-1 Ιουνίου) όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Ελλάδα

Ο Ιταλός προπονητής θα αντικαταστήσει τον Στέφαν Κριστιάνσκι στον πάγκο της Σλοβακίας και θυμίζουμε ότι είναι άριστος γνώστης του ελληνικού

πρωταθλήματος, καθώς έχει περάσει από τον πάγκο του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και γνωρίζει άριστα αρκετούς από τους Έλληνες διεθνείς με τους οποίους συνεργάστηκε στους «κυανόλευκους» και τους «ερυθρόλευκους».

Ο 55άχρονος τεχνικός αν και δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ομοσπονδία της Σλοβακίας, έκανε δηλώσεις μέσω skype και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: «Είμαι πολύ υπερήφανος που η ομοσπονδία της Σλοβακίας που ανέθεσε τη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά που θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, γιατί η Σλοβακία έχει ορισμένους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα ξεκινήσω άμεσα τη δουλειά στην ομάδα γιατί μας περιμένουν επίσημες υποχρεώσεις σε περίπου δύο μήνες από τώρα».

Θυμίζουμε ότι από τον «ελληνικό» όμιλο (με Σλοβακία, Εσθονία και τον καλύτερο δεύτερο από τους 3 ομίλους του Α' προκριματικού γύρου), ο πρώτος πάει απευθείας στα τελικά, ενώ ο 2ος θα παίξει με τον 2ο (διπλά παιχνίδια) του ομίλου όπου υπάρχουν Τουρκία, Λευκορωσία, Δανία και ακόμα μία ομάδα από τον πρώτο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα