Preview 10ης αγωνιστικής

00:43 11/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00 NS1

Αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα του Ατρομήτου ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο ετοιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και από ότι φαίνεται θα επιστρατεύσει Πίτου Γκαρσία και Καραγκούνη. Ο Σερβοέλληνας προπονητής προτίθεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Σουμπίνιο που βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και θα χρησιμοποιήσει στον άξονα τον Γκαρσία, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Καραγκούνης αντί του Μπρίτο, τουλάχιστον με βάση τα όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής.
Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

του Πανιωνίου για το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Ατρόμητο. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούκι

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Ανέστης, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κούρντι, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Ρόβας, Οκόγιε, Σάμαρης, Ρόκας, Σπυρόπουλος, Διαμαντάκος, Ανδράλας, Κολοβός

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS3

Ένα απρόοπτο επιφύλασσε στον Γιώργο Δώνη η χθεσινη μέρα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πλατανιά στην Τούμπα, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και η παρουσία του στην 11άδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Έστω κι έτσι οι Θεσσαλονικείς θα στοχεύσουν στη νίκη για να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Κανακούδη, ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνας της 10ης αγωνιστικής, όμως οι Κρητικοί επιθυμούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Πρωτάθλημα θετικά, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Χακόμπο και Βιβιάν.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη και Τζανή.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NS1

Ο Πανθρακικός ύστερα από τρεις σερί ήττες αναζητά τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από τις δεδομένες απουσίες του τιμωρημένου Μουνάφο και του τραυματία Σαρακατσάνου.
Από την πλευρά του ο Αστέρας που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας επιθυμεί να πάρει ένα σημαντικό διπλό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Σάκης Τσιώλης άφησε εκτός αποστολής τους Καρντάσιο και Πιπίνη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα