Βασίλισσα… 4Χ4 και πατά κορυφή!

00:22 11/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η μπασκετική ΑΕΚ μετρά 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και το μεσημέρι της Κυριακής στοχεύει στο 4Χ4 σε ένα ματς με… ιδιαίτερη σημασία. Διότι αντίπαλος είναι ο Αμύντας που έχει ένα βαθμό περισσότερο από την Βασίλισσα, λόγω του ότι δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του. Η ΑΕΚ προχωρά μόνο με νίκες, ενώ ο Αμύντας έχασε στην Πάτρα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ (εκεί που νίκησε η Ένωση στην πρεμιέρα). Άρα η Βασίλισσα με νίκη επί

του Αμύντα κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά στην κατηγορία, ενώ η άλλη ομάδα χωρίς ήττα (Ψυχικό) έχει ρεπό. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι η Βασίλισσα δεν θα παίξει στα Λιόσια, που χρησιμοποιεί ως έδρα και φέτος. Η απεργία των εργαζομένων του Δήμου Φυλής, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να προπονηθεί εκεί και να δώσει τον αγώνα της. Έτσι έγινε συμφωνία με το κλειστό της Ριζούπολης, το οποίο χωρά περίπου 1.000 θεατές. Στην ΑΕΚ ποντάρουν στο ότι το γήπεδο είναι μια… ανάσα από την Νέα Φιλαδέλφεια και έτσι θα γεμίσει το γήπεδο, πριν πάει ο κόσμος 3,5 ώρες μετά στο ΟΑΚΑ για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν υπολογίζει στον Βαγγέλη Κουκουράβα που υποβλήθηκε σε διπλή επέμβαση στα μάτια Τρίτη – Τετάρτη, αλλά έχει δουλέψει κατάλληλα για να μπορέσει να πάρει την νίκη σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα