Over στο «Θέατρο των Ονείρων», δυο σημεία από Κύπρο

14:02 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει σήμερα στις 21.45 στο «Θέατρο των Ονείρων» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις φέτος και να σταθούν όρθιοι σε μία δύσκολη έδρα όπου έχουν κακές αναμνήσεις. Στο άλλο παιχνίδι η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Ζενίτ με το παιχνίδι να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 2-4 του πρώτου αγώνα. Κατά τα άλλα το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον

έναν από τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου, με τον φορτσάτο ΟΦΗ να παίζεις στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

Over 2.5 στο «Θέατρο των Ονείρων»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ όπου κρατάμε το Οver 2.5 σε απόδοση 1.90. Οι 2 ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ των σεζόν 2001/02 και 2002/03. Στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε 2 νίκες (3-0 και 4-0 αντίστοιχα). Η «καρδιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χτυπάει στο «Ολντ Τράφορντ», για τη μεγάλη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας αποτελούσε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση πριν από την έναρξη των δύο αναμετρήσεων, όμως η θεωρία αποδείχθηκε πολύ διαφορετική από την πράξη, με το 2-0 του «Καραϊσκάκη» να τη φέρνει σήμερα με την «πλάτη στον τοίχο».

Αυτός που βρίσκεται πραγματικά με το «πιστόλι στον κρόταφο» είναι ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόγιες, στον οποίο χρεώνεται η μετριότατη φετινή πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη χάσει δύο εγχώριους τίτλους, το FA CUP (πρόωρος εντός έδρας αποκλεισμός από τη Σουόνσι) και το Λιγκ Καπ (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Σάντερλαντ), ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Η ντροπιαστική «τριάρα» της περασμένης Κυριακής από τη Λίβερπουλ έφερε την ομάδα του Μάντσεστερ στην 7η θέση του πίνακα με 48 βαθμούς (και 1 ματς λιγότερο), στο -3 από την 6η Έβερτον (2 ματς λιγότερα), στο -5 από την Τότεναμ (δε χρωστάει ματς) και στο -12 από τη Σίτι (4 ματς λιγότερα), η οποία σηματοδοτεί τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με κάλυψη ο Ερμής, G/G στη Λεμεσό

Από την Κύπρο που έχει σήμερα πλήρη αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται η Ά φάση του πρωταθλήματος όπου θα καθοριστεί η σειρά αλλά και η βαθμολογική διαφορά με την οποία θα μπουν στη Β' φάση του Πρωταθλήματος οι ομάδες της πρώτης εξάδας αλλά και το ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα η οποία θα υποβιβαστεί απευθείας στη Β΄ Κατηγορία. Ένωση, Άρης, ΑΕΚ Κουκλιών και Εθνικός, δίνουν «μάχη» για αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. Από τον αγώνα Ανόρθωση - Ερμής Αραδίππου κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 1.90. Να αποδράσει με το διπλό θέλει σήμερα ο Ερμής, προκειμένου να κάνει άλλο ένα βήμα για την έξοδο του στην Ευρώπη. Πλέον στόχος του Ερμή είναι να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο το συντομότερο δυνατό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου διατήρησαν απόρθητο το κάστρο του «Αμμόχωστος» με την ολοκλήρωση των εντός έδρας αναμετρήσεων στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Από τον αγώνα της Λεμεσού μεταξύ του Απόλλωνα και του Άρη θα πάμε με το G/G σε απόδοση 1.90.

Αργό ρυθμό η Άλμπα αν θέλει να πάρει κάτι θετικό στην Βαλένθια

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου και σήμερα θα ασχοληθούμε με Eurocup όπου ξεχωρίζει το Under 155.5 στον αγώνα Βαλένθια - Άλμπα Βερολίνου σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες είχαν εντελώς διαφορετικές αποστολές στην φάση των 16. Η Βαλένθια έδωσε δύο πρόωρους τελικούς με την Κίμκι ενώ η Άλμπα πέρασε εύκολα την φιλόδοξη Σάσσαρι. Σε αυτό το ζεύγος, ξεκάθαρο φαβορί είναι η Βαλένθια και πιθανότατα θα περάσει για να πλησιάσει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό όπου θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα την Ούνιξ Καζάν. Η Άλμπα, από τις εναπομείναντες 8 ομάδες, είναι ομάδα τετράδας αλλά της έτυχε ο χειρότερος αντίπαλος. Απόψε ο ρυθμός θα κριθεί από τις εντολές που θα δώσει ο Περάσοβιτς στους παίχτες του. Με οδηγό το πρώτο ματς με την Κίμκι, η Βαλένθια πιθανώς να το πάει σε αργό ρυθμό και άμυνα ώστε να καταστρέψει το παιχνίδι της αντιπάλου της. Από την άλλη η Άλμπα, έκανε ήδη μία πρόβα σε πολύ αργό ρυθμό, στο ντέρμπι με την Μπάμπεργκ το οποίο νίκησε 70-58. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς της Άλμπα, σαν σπουδαίος παίχτης που ήταν και έχει γίνει ένας πολύ καλός προπονητής, ξέρει ότι αν επιτρέψει στην Βαλένθια να ανοίξει το ρυθμό σήμερα τότε μπορεί να υποστεί τεράστια ήττα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα