O Ψωμιάδης και η αγωνία του Μαύρου

09:27 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η κράτηση του γιου του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρου, είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έχοντας τίτλο: "Στη φάκα από χθες και ο Σταύρος Ψωμιάδης", για να σημειωθεί: "Έπειτα από πολύωρη απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της 6ης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, υπεξαίρεση

χρημάτων από την ΑΕΚ και φοροδιαφυγή. Σήμερα οδεύει προς τη φυλακή (πολύ πιθανό να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό). Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η αδερφή του. Συνελήφθησαν και τα δύο ξαδέρφια του Μάκη Ψωμιάδη, ενώ αναμένεται να κληθεί και η γυναίκα του. Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Ένωση για επιστροφή των χρημάτων".
Επίσης, το GOAL τονίζει πως "ο Πέτρος Παππάς αρνείται κάθε οικονομική βοήθεια και ο Μαύρος κάνει... επίθεση σε εύπορους και άφθαρτους Ενωσίτες να βοηθήσουν".

SPORTDAY

Για την επιθυμία - πρόθεση του Θωμά Μαύρου να συναντηθεί με τον Πέτρο Παππά κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνες που ήλπιζαν στην ΑΕΚ.

Ακόμα πιο «σφιχτά» είναι τα πράγματα με τη «δήλωση συμμετοχής», στην οποία ο Μαύρος στηρίζει πολλά για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Για αυτό τον λόγο προτίθεται το επόμενο διάστημα να συναντηθεί με κάποιους επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα - αν βέβαια το επιθυμούν - να συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθειά του.

Το βάρος αυτή τη στιγμή πέφτει στον Πέτρο Παππά με τον οποίο είχε συναντηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς να πάρει απάντηση για το αν αυτός προτίθεται ή όχι να βοηθήσει.

Κάτι που ελπίζει να συμβεί στη συνάντηση που προσπαθεί να έχουν άμεσα οι δύο άνδρες.
Ο Μαύρος θέλει να πείσει τον επιχειρηματία για την οριακή κατάσταση του πράγματος ώστε να συνεισφέρει, ενώ σκοπεύει να μιλήσει και με άλλους «Ενωσίτες» που έχουν την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο την ομάδα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας τίτλο "Σαν ηφαίστειο που ξυπνά...", η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αναφέρεται στη στάση του κόσμου της ΑΕΚ και συμπληρώνει: "Η ακλόνητη πίστη του Θ(ε)ωμά συγκλονίζει τους Ενωσίτες, η σπίθα έχει ανάψει για τα καλά, τα διαρκείας έφτασαν τα 6.000, τα τηλέφωνα στην ΠΑΕ έχουν "σπάσει" από ενδιαφερόμενους για το λογαριασμό σωτηρίας. Επαφές του Χρήστου Κωστή με τους Συνδέσμους της Επαρχίας, τους πρότεινε να πάρουν 300 διαρκείας και να τα διαθέσουν στα μέλη τους και όχι μονο". Σχετικά με τον Νικολαϊδη, η εφημερίδα τονίζει: "Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών έστειλε ο Ντέμης. Ζητά ραντεβού μέσα στην εβδομάδα ώστε να ρυθμίσει το θέμα της Εφορίας. Ο Νικολαϊδης κινείται και για χορηγίες, αλλά και για δανεικά που θα κλείσουν τις "τρύπες" προς το Δημόσιο"

Keywords
Τυχαία Θέματα