O Πάντιτς, ο Χάβος και η... έκπληξη

09:23 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τα ονόματα του Πάντιτς και του Χάβου, ως επικρατέστερους για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ, τονίζει η εφημερίδα: "Αρχική συμφωνία με τον Σέρβο, αν απαντήσει αρνητικά θα ενεργοποιηθεί η περίπτωση του Έλληνα τεχνικού", γράφει το Goal, που προσθέτει: "Πιθανή επιστροφή του Τσιάρτα στα κοινά. Κρίσιμη Γ.Σ. για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και στο βάθος οι παίκτες ψάχνουν τον... μπούσουλα".

SPORTDAY

"Πάντιτς ή Χάβος", γράφει και η SD: "Μόνο σε περίπτωση άρνησης

του Σέρβου σήμερα, θα γίνει ο Έλληνας το μεγάλο φαβορί", τονίζει η εφημερίδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή των υποψηφίων τεχνικών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και, παρότι φαίνεται να υπάρχει κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τον Μάκη Χάβο, η διοίκηση δέχθηκε το αίτημά του να πάρει μία μικρή παράταση για να σκεφτεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί.
Για τον Έβαλτ Λίνεν είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναλάβει την Ένωση, αφού οι απαιτήσεις του είναι ελαφρώς υψηλότερες από των άλλων δύο (Πάντιτς, Χάβος) και επιπλέον δεν φαίνεται ότι η προοπτική συνεργασίας μαζί του".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η "ΩΡΑ" δεν γράφει μόνο τα ονόματα των Πάντιτς και Χάβου, αλλά και ένα "έκπληξη από την ξένη αγορά": "Συμφωνία με Πάντιτς, κλεισμένος ο Χάβος και μία... έκπληξη" σημειώνει η εφημερίδα και εξηγεί: "Ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε σε όλα με τον Δημητρέλο, όμως ζήτησε να μιλήσει με την οικογένειά του και να απαντήσει οριστικά σήμερα. Αντίθετα ο Χάβος λέει "ναι" σε όλα και υπό την επιρροή... Τσιάρτα, με τον οποίο δείπνησε χθες βράδυ, είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Αργά χθες το βράδυ προέκυψε και άλλη μία περίπτωση με γνωστό όνομα από το εξωτερικό και στην Ένωση θέλουν σήμερα να κάνουν κίνηση".
Στα διοικητικά τονίζεται ότι είναι πιθανό να στείλει μήνυμα ο Βιντιάδης στη σημερινή Γ.Σ. που θα υποδηλώνει την θετική κατάληξη του θέματος. "Ακόμη κι αν δεν συμβεί τελικά, θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπαίνουν οι ορκωτοί στην ΠΑΕ και πάμε για... happy end".

Keywords
Τυχαία Θέματα