Με στόχο την μείωση της ποινής

09:13 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε με αποκλεισμό ενός μήνα τον Γιώργο Δώνη για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στην φυσούνα της Τούμπας μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδιάζουν την γραμμή υπεράσπισης που θα ακολουθήσουν στην εκδίκαση της έφεσης προκειμένου η ποινή στον Έλληνα τεχνικό να μειωθεί στο ελάχιστο.
Οι εφέσεις, όπως

είναι γνωστό, εκδικάζονται από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ κάθε Τετάρτη μόνο που δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Δώνη αυτή την Τετάρτη μιας και το Σάββατο είναι οι εκλογές στην ΕΠΟ.
Παράλληλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το ύψος του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε στην ομάδα, 42.000 ευρώ, για το "σεξ και βία" που εμφανίστηκε στα μάτριξ του γηπέδου της Τούμπας για λίγα δευτερόλεπτα. Στην διοίκηση υποστηρίζουν πως στο παρελθόν έχουν καταγραφεί χειρότερα συνθήματα στα ελληνικά γήπεδα χωρίς το χρηματικό πρόστιμο να είναι τόσο μεγάλο. Έτσι σήμερα θα υπάρξει σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συζητηθεί η, από εδώ και πέρα, στάση της ομάδας προς την Super League και τα αρμόδια όργανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα