O Mόρας, ο Κλωναρίδης και η μάχη ζωής

09:56 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για "κίνηση της ΑΕΚ για Μόρα" γράφει η εφημερίδα: "Στο πρόσωπό του οι άνθρωποι της ΑΕΚ βλέπουν τον ηγέτη της άμυνας και ετοιμάζονται να του κάνουν επίσημη πρόταση". Από εκεί και πέρα το Goal τονίζει: "Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Κλωναρίδη, τη στιγμή που ο Λυμπερόπουλος σταματάει το ποδόσφαιρο και απομένουν λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ". Όσον αγορά τα μεταγραφικά τονίζεται πως

υπάρχει ενδιαφέρον για τους Μητρόπουλο και Καρέλη".

SPORTDAY

Για τον "φευγάτο" Κλωναρίδη γράφει η SD η οποία συμπληρώνει πως ετοιμάζει βαλίτσες για τη Γαλλία και το Λιλ. Από εκεί και πέρα όμως σημειώνεται πως δεν είναι μόνο ο Κλωναρίδης αυτός που ενδεχομένως πουληθεί: "Επόμενοι στη λίστα των υπό πώληση παικτών είναι οι Γρηγόρης Μάκος και Λεονάρντο. Άλλωστε δεν είναι και πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία. Με τον εκπρόσωπο του Έλληνα μέσου συναντήθηκε χθες ο Βασίλης Τσιάρτας στέλνοντας μήνυμα να φέρει το συντομότερο δυνατό κάποια πρόταση. Με ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ η «Ένωση» δεν θα είχε αντίρρηση να τον παραχωρήσει. Ενδιαφέρον υπάρχει από τη Γερμανία, αλλά όχι ακόμη κάτι συγκεκριμένο.

Ο Βασίλης Τσιάρτας είχε τηλεφωνική επαφή και με τον Λεονάρντο για να εξετάσουν από κοινού τις προοπτικές που υπάρχουν για την πώλησή του. Δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί και η πρόταση από την Κίνα, παρότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε πρώτη φάση ήταν αρνητικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Ευχής έργον θα ήταν για την ΑΕΚ να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο. Η πλευρά του παίκτη εμφανίζεται εσχάτως διαλλακτική στο ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του παίρνοντας ένα μέρος από τα δεδουλευμένα, ενώ φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο του Μεξικού", σημειώνει η εφημερίδα.


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τον Βαγγέλη Μόρα, αλλά και τη μάχη που δίνει η ΑΕΚ να αντέξει και να προχωρήσει, ασχολείται η εφημερίδα, η οποία γράφει: "Θα το παλέψει για Μόρα η ΑΕΚ. Έγιναν χθες επαφές, θέλει να έρθει ο Έλληνας αμυντικός και θα μιλήσει ξανά με την Ένωση τις επόμενες ημέρες". Όσο για τη "μάχη ζωής" που δίνει η ΑΕΚ η Ώρα τονίζει: "Ο Τσιάρτας από χθες σε κρίσιμες συζητήσεις για τα "βαριά" συμβόλαια. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει το ενδεχόμενο προσφυγών. Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν λυθούν αυτά τα θέματα". Για τα μεταγραφικά η εφημερίδα αναφέρει τα ονόματα των Καρέλη και Μητρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα