Kατίδης: Να βοηθούμε όλοι τη Μυρτώ

20:36 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και καιρό ο Γιώργος Κατίδης, μαζί με άλλους παίκτες της ΑΕΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τη μικρή Μυρτώ, που έπεσε θύμα κακοποίησης το καλοκαίρι στην Πάρο και μήνες μετά συνεχίζει να παλεύει... Ο μέσος της ΑΕΚ, με αφορμή την παρουσία αντιπροσωπείας παικτών της ΑΕΚ στο bazaar

για τη 15χρονη μαθήτρια, μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ Fm για τις προσπάθειες που γίνονται, αλλά και το bazaar:
«Είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση αυτή που διοργανώνεται. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά, με μεγάλη προθυμία και μεράκι. Έχουν ετοιμάσει κάποια πράγματα, υπάρχουν μπουφέδες με φαγητό και άλλες όμορφες εκπλήξεις», ανέφερε αρχικά ο Κατίδης.

Κι αφού εξήγησε ότι «θέλαμε κι εμείς συμμετέχουμε ώστε να βοηθήσουμε τη Μυρτώ να κάνει όλες αυτές τις εγχειρίσεις που πρέπει», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ευτυχώς ο κόσμος δείχνει να καταλαβαίνει και να δείχνει διάθεση για συμπαράσταση. Από την πλευρά μου, προσπαθώ ήδη να παρακινήσω σε παρόμοιες κινήσεις μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσω συζητήσεων που έχω με παίκτες και από άλλες ομάδες. Το θετικό είναι ότι διαπιστώνω διάθεση για κινητοποίηση και ελπίζω ότι θα μπορέσει να δοθεί μια σημαντική βοήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα