Αθωώθηκαν οι διαιτητές του Καλτσιόπολι

19:40 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Όλοι είχαν αθωωθεί και απέμενε η απόφαση για τους Τιτζιάνο Πιέρι και Πάολο Ντονταρίνι. Επισήμως, πλέον, είναι αθώοι και αυτοί μετά την ποινική δίκη που εξέτασε όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες όλων των ομάδων και πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, χωρίς να βρει κάτι μεμπτό.

Έτσι, ανακοινώθηκε ότι κρίθηκαν αθώοι και οι Πιέρι και Ντονταρίνι, με τον δεύτερο μάλιστα να κάνει δηλώσεις κατά του εισαγγελέα Ναρντούτσι, που είχε πάρει μέρος και στην έρευνα του 2006, λέγοντας πως «ήθελε να με καταδικάσει επειδή με κατηγορούσε ότι σε ένα ματς της Γιουβέντους με την Λάτσιο δεν έδωσα πέναλτι κατά της

Γιούβε. Ελεγε, μάλιστα, ότι είχε και δημοσιεύματα του Τύπου για το πέναλτι και το δημοσίευμα που παρουσίασε ήταν από το επίσημο site της Λάτσιο».

Η αθώωση των διαιτητών σχολιάστηκε και από τον Λουτσιάνο Μότζι, μέσω ραδιοφωνικού σταθμού στη Νάπολι: «Υποθέτω πως όλοι έχουν καταλάβει τι έγινε το 2006. Κρίθηκαν όλοι αθώοι και μόνοι ένοχοι, συμπτωματικά, είμαστε εγώ και ο Αντόνιο Τζιράουντο... Με αθώους διαιτητές πώς στήναμε αγώνες;».

Keywords
Τυχαία Θέματα