H συμφωνία Βιντιάδη και η προοπτική της ΑΕΚ

09:27 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

"Στην ΑΕΚ μέσω... Κίνας", γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό θέμα της της για την Ένωση τονίζοντας: "Συμφωνία με δύο κινεζικούς κολοσσούς ανακοίνωσε η εταιρεία που έχει συστήσει ο Βιντιάδης για να πάρει την ΑΕΚ. Οι άνθρωποί του μιλούν για προάγγελο εισόδου, ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνει δημόσια τοποθέτηση". Λόγος γίνεται και για το "λαχείο" Τσουμάγκα

για την ΑΕΚ...

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα είναι η συμφωνία του Βιντιάδη με τους Κινέζους: "Σεισμό ο Βιντιάδης, προκαλεί με την ανακοίνωση της συμφωνίας με δύο "γίγαντες" της κινεζικής οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής", γράφει η ΩΡΑ και προσθέτει σχετικά: "Τεράστιες προσδοκίες γεννά για την ΑΕΚ, η ανακοίνωση της εταιρείας που έχει συσταθεί για την επένδυση κεφαλαίων στην ΠΑΕ, για τις συμφωνίες με TEDA GROUP και Shankai Sports. Όλοι θεωρούν πως λογικά δεν θα δημοσιοποιούταν αυτή η συμφωνία, αν ο Βιντιάδης δεν πίστευε ότι αυτό είναι που του λύνει τα χέρια για να μπει στην ΑΕΚ".

Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει ότι η ΑΕΚ επιμένει για τους Κλωναρίδη - Μπαργκάν.

SPORTDAY

Για "μνημόνιο ελπίδας" κάνει λόγο με τη σειρά της η SportDay και σημειώνει: "Η συμφωνία του Βιντιάδη με τις κινέζικες εταιρείες ρίχνουν φως στο τούνελ της Ένωσης. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Βιντιάδη αναφέρουν πως τα προσύμφωνα συνεργασίας με την TEDA Group και τη Shankai Sports υπεγράφησαν προχθές το βράδυ. Πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία και περίμενε ο Βιντιάδης προκειμένου να μπορέσει με μεγαλύτερη σιγουριά να καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα.

Σε αυτή την ανακοίνωση αναμένεται να αναφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην ΑΕΚ και να αναλύσει τις έως τώρα κινήσεις του και αυτές από τώρα και στο εξής.

Τι απομένει μέχρι να υπάρξει η είσοδος του Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ; Ο Έλληνας επιχειρηματίας πλέον περιμένει να δει τι θα... ισχύει στο νέο νόμο για την φορολογία και αντίστοιχα να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας στην ΠΑΕ προς το Δημόσιο σε 48 δόσεις.

Η συγκεκριμένη τροπολογία λέγεται πως θα περάσει σε ξεχωριστή από το υπόλοιπο φορολογικό διάταξη για να μην την... κόψει η τρόικα. Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο,τι είναι να γίνει, όμως, πρέπει να γίνει άμεσα, διότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο στη διάθεσή της".

LIVE SPORT

Βιντιάδης συνέχεια και στη LIVE SPORT: "Koλοσσοί στην ΑΕΚ! Στρατηγική συνεργασία με δύο κινέζικα μεγαθήρια γνωστοποίησε ο Βιντιάδης. Η κρατική TEDA GROUP και η Shankai Sports μπαίνουν στην ΠΑΕ και στην... Ελλάδα, σύμφωνα με τον νεαρό εφοπλιστή. Με χορηγίες και γήπεδο θα ασχοληθούν οι δύο εταιρείες, ανέφερε η πανηγυρική ανακοίνωση", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ασαφής πάντως όσον αφορά την άμεση εμπλοκή στην Ένωση. Την ίδια ώρα, μόνοι τους αγόρασαν, έκοψαν και πριμοδότησαν... ρεφενέ τη βασιλόπιτα οι παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα