Ψωνίζει από τώρα για το καλοκαίρι ο ΠΑΟ

08:50 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αλλά στον Παναθηναϊκό προχωρούν σε κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι με τέσσερις παίκτες να έχουν συγκεντρώσει την προσοχή των διοικούντων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και μένει να φανεί αν θα πάει στον Παναθηναϊκό από τώρα ή από τον Ιούνιο οπότε και λήγει το συμβόλαιο του δεξιού μπακ με τον Πανιώνιο.
Παίκτης του Παναθηναϊκού

αναμένεται να γίνει και ο Θανάσης Ντίνας με την απόκτηση του 24χρονου χαφ να οριστικοποιείται μετά την νέα συνάντηση που θα έχει ο εκπρόσωπος του με τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Κώστα Ελευθεράκη. Ο Ντίνας θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια αν και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή γίνεται λόγος για τριετές συμβόλαιο.
Αύριο ή το Σάββατο άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", θα έχουν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Δημήτρη Ανάκογλου προκειμένου να "κλειστεί" από τώρα ο 21χρονος μέσος του Πανσερραϊκού ο οποίος απασχολεί και την ΑΕΚ.
Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Σωκράτης Φυντανίδης με το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού στον Ατρόμητο να λήγει το καλοκαίρι.
Πιο δύσκολες από όλες τις περιπτώσεις είναι αυτή του Τόμας Ντε Βινσέντι καθώς για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα