H ντροπή της Μηχανιώνας (VIDEO)

11:07 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δύσκολη και περίεργη μέρα η σημερινή για κάθε ΑΕΚτζή, καθώς πριν από 14 ακριβώς χρόνια, νωρίς το απόγευμα η ΑΕΚ έγραφε μία "μαύρη" σελίδα στην ιστορία της. Έχανε 1-0 από τον Ποσειδών Μηχανιώνας για το Κύπελλο Ελλάδας, βιώνοντας έναν απροσδόκητο αποκλεισμό.
Με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο, η Ένωση γνώρισε ντροπιαστική ήττα, όταν μετά από γκολ που Σάκη Πρίττα (χάρις αυτό το τέρμα έγινε

γνωστός στο πανελλήνιο κάνοντας καριέρα μετέπειτα). Στο 31' ο Πρίττας νίκησε τον Ατματσίδη και χάρισε στον Ποσειδώνα την ιστορική νίκη-πρόκριση με 1-0 επί της ΑΕΚ.

Σε αυτό το ματς έλειπε ο Ντέμης Νικολαϊδης, κατα τα λοιπά δεν υπήρξαν αλλαγές. Απλώς η ΑΕΚ υποτίμησε τον αντίπαλό της και το πλήρωσε με έναν ιστορικό αποκλεισμό. Το ιστορικό παιχνίδι αυτό για τη Μηχανιώνα αποτέλεσε... φωτοβολίδα καθώς γρήγορα χάθηκε από τη Γ' Εθνική και σήμερα μετέχει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης.

Ποσειδών Μηχανιώνας - ΑΕΚ 1-0
(31' Πρίττας)

Ποσειδών Μηχανιώνας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Ντιμτσούδης, Αναστασόπουλος, Φυντανίδης (90' Φράγκος), Ζαρφειάδης, Νάιντος, Νόβι, Αβραμίδης (84' Κυριαζίδης), Πρίττας, Πεκρίδης, Τσορακλίδης (74' Χαιρόπουλος).

ΑΕΚ (Τάκης Καραγκιοζόπουλος): Ατματσίδης, Κοπιτσής, Κασάπης, Μπαμπούνσκι, Καλιτζάκης (46' Κεφαλάς), Κατσαβός (63' Λάκης), Ζήκος, Σαβέβσκι, Μαλαδένης, Σέμπουε (46' Ίλιεφ), Δώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα