H AEK που... καθαρίζει για τον ΠΑΟ και τα πλέι οφ

10:27 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για... χάλια της ΑΕΚ γράφει η SportDay: "Η Ένωση δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την ουραγό Δόξα Δράμας και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών"! Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει: "Εν αναμονή του Ντέμη Νικολαΐδη και των αποτελεσμάτων των επαφών του με υποψηφίους επενδυτές και χορηγούς βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκτός σοβαρού απροόπτου

η προγραμματισμένη για την Τετάρτη γενική συνέλευση θα αναβληθεί, αφού δεν έχει... λόγο να πραγματοποιηθεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος εξακολουθεί να αναζητεί τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθεί ο Μαϊστόροβιτς και κάποιοι μάνατζερ ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες του φακέλου που είχε σταλεί στην UEFA. Ο αγώνας της διοίκησης δεν σταματά εδώ, καθώς θα πρέπει να βρει περίπου 6 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο για να ξεπεραστεί και το δεύτερο σκέλος της αδειοδότησης, τη στιγμή που πόροι και έσοδα δεν υπάρχουν. Μέσα σε όλα, η ΠΑΕ αγωνιά και για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας κινδυνεύοντας να παίξει χωρίς κόσμο στα play offs αν δεν τακτοποιηθούν τα χρέη.

GOAL

Για τη νέα γκέλα της ΑΕΚ γράφει το GOAL, το οποίο τονίζει πως "η ΑΕΚ... καθάρισε για τον ΠΑΟ". Στο ρεπορτάζ εξηγεί πως η Ένωση μετά την ισοπαλία και με τη Δόξα Δράμας, σε συνδυασμό με τη νίκη των "πρασίνων" επί του Παναιτωλικού, έφτασαν τη διαφορά στα πλέι οφ στους 4 βαθμούς, με την ΑΕΚ να ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα με το "στρογγυλό" 0!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "δώρο της ΑΕΚ στον ΠΑΟ" γράφει και η Ώρα των Σπορ, η οποία σχολιάζοντας τον χθεσινό αγώνα τονίζει: "Το γκολ του Λεονάρντο, η ελπιδοφόρα εμφάνιση των Φούντα - Εγγλέζου και η επανεμφάνιση του Γκούντγιονσεν τα μόνο θετικά στοιχεία από χθες. Η ΑΕΚ θα πρέπει να μεταμορφωθεί για να έχει τύχη. Κατώτεροι των περιστάσεων για μία ακόμη φορά, Κωστένογλου και παίκτες, δεν κέρδισαν ούτε τώρα την Δόξα. Νέος... Βασσάρας ο Μήτσιος "έπνιξε" πεντακάθαρο πέναλτι από χερούκλα του Ψυχογιού μπροστά στα μάτια του".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με το μήνυμα: "Μάγκες σοβαρευτείτε" βγήκε σήμερα η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ προσθέτοντας: "Εδώ είναι ΑΕΚ και όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Η φανέλα είναι βαριά! Παίκτες και Κωστένογλου πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι τα πλέι οφ θα έχουν ίδια κατάληξη με την κανονική περίοδο. Τα πιτσιρίκια προσπάθησαν, αλλά κάποιοι "παλιοί" και κάποιοι φευγάτοι ήταν αλλού. Μέσα σε όλα και ο "πράσινος" Μήτσιος που έκλεισε τα μάτια σε πεναλτάρα που έγινε μπροστά του. Μόνον οι Φούντας και Λεονάρντο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και συνδυάστηκαν άψογα για το γκολ". Σχετικά με τα διοικητικά η εφημερίδα γράφει για την "ώρα του Ντέμη" σημειώνοντας: "Η Γ.Σ. της Τετάρτης πλησιάζει και ο Νικολαϊδης που βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον εφοπλιστή που τον στηρίζει, ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά του, αν προλάβει να μαζέψει τα 8 εκατ. ευρώ. Διαφορετικά, θα ζητήσει αναβολή στη Γ.Σ. από την ΠΑΕ. Κρίσιμη εβδομάδα για το γήπεδο με την επιστρ

Keywords
Τυχαία Θέματα