H AEK έγινε ξανά οικογένεια και φαίνεται...

10:18 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Τη χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα, γράφοντας: "Αυτή είναι ΑΕΚ. Γιορτή αντάξια της κανονικής ΑΕΚ, της μεγάλης ΑΕΚ, της ΑΕΚ που έρχεται, χθες στο ΟΑΚΑ

με τον Τίγρη να χορεύει χορό με τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης της Νάουσας. Ύστερα από πολλά χρόνια η ΑΕΚ γιόρτασε επιτέλους ως πραγματική οικογένεια. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το "παρών"".

SPORTDAY
Για μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα γράφοντας: "Συνάντηση θα έχουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ για να συζητήσουν για τα μεταγραφικά θέματα. Η Ένωση θα μιλήσει με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους το ερχόμενο καλοκαίρι και σε λίγες ημέρες θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει επισήμως διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Από αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η ΑΕΚ είχε προβάδισμα μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά φαίνεται πως ο αμυντικός του Πανιωνίου καταλήγει στον Ολυμπιακό. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, διότι ήταν ο μάνατζερ του μέχρι πρόσφατα, αλλά έπαψε να εκπροσωπεί παίκτες για να αναλάβει θέση στην ΑΕΚ.
Αν τελικά δεν ανατραπούν τα δεδομένα στο θέμα του 23χρονου στόπερ θα γίνει κίνηση για άλλους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα και μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης".

LIVE SPORT

"ΑΕΚούγεννα!", έχει τίτλο η εφημερίδα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για "Χριστούγεννα... αναγέννησης", ενώ προσθέτει: "Ο ξεχωριστός ποντιακός χορός του Τίγρη που έκλεψε την παράσταση".

GOAL
Για τη γιορτή, αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ στρέφεται στην περίπτωση Κουρμπέλη γράφει η εφημερίδα: "Ο Αυλωνίτης χάνεται και η ΑΕΚ πάει γι' άλλα...
Σε περίπτωση που όντως ο εν λόγω αµυντικός καταλήξει στους Πειραιώτες (σ.σ. κάποιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως έχει δώσει τα χέρια), τότε η ΑΕΚ θα επανέλθει για τον Κουρµπέλη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017, κάτι που σημαίνει πως η «Ενωση» θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Αστέρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή..."

Keywords
Τυχαία Θέματα