Dimi: Στόχος η πεντάδα

12:12 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη μάχη που είναι έτοιμη να δώσει η ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ:

Για το φαβορί του πρωταθλήματος και οι «εκπλήξεις»

«Αν πάρουμε τα δεδομένα ως έχουν, ο Ολυμπιακός

έχει καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί. Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ έχουν μείνει στα περσινά επίπεδα. Εμείς πιστεύω ότι θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Πιστεύουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά μέσα από τα προβλήματα μπορούμε να αναδειχθούμε. Όσο για τις ομάδες που ανέβηκαν έκαναν μία προσπάθεια να δυναμώσουν. Θα δούμε τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές».

Ο στόχος της ΑΕΚ:

«Εφικτός στόχος, γιατί πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στην πεντάδα. Όσο περνούν τα παιχνίδια θα «δένουμε» περισσότερο. Τα παιδιά θα γεμίζουν αυτοπεποίθηση, γιατί έχουν ταλέντο. Αν γίνει αυτό γιατί όχι να μη γίνει αυτό που μπορούμε».

Για τον εαυτό του:

«Δεν θέλω να κάνω μακροχρόνια σχέδια. Είναι δύσκολο να σχεδιάζεις μακριά, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται την επόμενη... εβδομάδα. Θέλω να δίνω το 100% του εαυτό μου. Να βοηθάω την ομάδα του».

Για τα νέα παιδιά:

«Είναι από τα λίγα θετικά που υπάρχουν από την κρίση που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Στρέφονται οι ομάδες σε νέα παιδιά και στις Ακαδημίες. Έχουν τη δυνατότητα να δείξουν αυτά που μπορούν, κάτι που δεν θα μπορούσαν να πράξουν σε άλλες εποχές. Και η ΑΕΚ έχει νεαρά παιδιά και αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για τον Αραμπατζή:

«Δουλεύουμε πολύ καλά. Η σχέση μας και με τον Γιάννη και με τα άλλα παιδιά είναι εξαιρετική. Υπάρχει καλό κλίμα, καλός ανταγωνισμός. Δεν εφησυχάζετε κανείς. Αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός οι παίκτες τα παρατάνε και αρχίζει η... κατηφόρα. Δουλεύουμε πολύ καλά και όσο υπάρχει η «κόντρα» μας κάνει όλους καλύτερους».

Για τον Βλάχο:

«Είναι προπονητής που ξέρει να διαχειριστεί τα νεαρά παιδιά και το έχει δείξει. Είναι καινούργια ομάδα η ΑΕΚ και νομίζω ότι δεδομένου των καταστάσεων δείξαμε καλή εικόνα στα φιλικά. Έχει πάθος, μας μιλάει, προσπαθεί, βοηθάει τα νέα παιδιά. Πρέπει να το κάνει για να γίνουν «αντρες» τα μικρά παιδιά και να ξεκινήσουμε καλά».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι το πρώτο ματς και είναι σημαντικό παιχνίδι. Το να ξεκινήσεις καλά είναι σημαντικό. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε αρκετά, για να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα