Επιτέλους ξεκινάει!

11:52 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΣ Γιάννινα -Πλατανιάς (19:15, NovaSports 3)

ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς αναζητούν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος τη θετική πρεμιέρα, με τους Κρητικούς να περιμένουν στην πρώτη τους συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία να μην γνωρίσουν την ήττα.
Από την άλλη περσινή σεζόν για την ομάδα των Ιωαννίνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα και φέτος θέλουν να κάνουν μια καλή σεζόν.


Οι αποστολές των

δύο ομάδων:

ΠΑΣ:Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Γιάκος, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής, Τσοντάκης.

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2)

Η σεζόν που ξεκινάει φέρνει τον Λεβαδειακό σε θέση ισχύος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η υπόθεση των αδειοδοτήσεων σε συνδυασμό με τις καλές και έξυπνες κινήσεις που έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς, κάνει το σύνολο του Παράσχου έτοιμο να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στα πλέι οφ.
Ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός βάζει στην άκρη τη Μάλαγα και με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει δύσκολη έξοδο. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουν το αξιόμαχο και ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Γιώργου Παράσχου χωρίς τρία βασικά τους στελέχη. Οι Κώστας Κατσουράνης και Βίκτορ Βιτόλο κουβαλάνε τιμωρία από την περασμένη σεζόν, ενώ τραυματίας είναι ο Μπουμσόνγκ και ανέτοιμος ο Κουίνσι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

«Σάββατο, 25/2

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15, NovaSports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15, NovaSports 3)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 26/2

Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15, NovaSports 4)
ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (19:15, NovaSports 3)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, NovaSports 1)
Βέροια-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 27/2

Πανιώνιος-Άρης (20:30, NovaSports 1)».

Keywords
Τυχαία Θέματα