Bet-at-home.com στα play off της Superleague και στους τελικούς της Α1!

17:37 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με τα play off της Superleague να πλησιάζουν στο τέλος τους και τους τελικούς της Α1 μπάσκετ να ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, έχετε πλέον ένα παραπάνω λόγο για να επιλέξετε το κουπόνι της bet-at-home.com και να εκμεταλλευτείτε τις ανταγωνιστικές της αποδόσεις!

Η bet-at-home.com σας μεταφέρει την ένταση των αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής των play off της Superleague,

που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη των ομάδων και το ευρωπαϊκό τους μέλλον. Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ είναι τα ζευγάρια αυτής της αγωνιστικής και εσείς καλείστε να προβλέψετε τους νικητές και τα γκολ που θα σημειωθούν.

Μέσα στο Περιστέρι, το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να φύγει αλώβητο με το «διπλό» προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του επόμενου Champions League. Πιο συγκεκριμένα, ο «άσσος» του Ατρομήτου παίζεται στην bet-at-home.com στο 3,05, το «Χ» στο 3,10 και η νίκη του Παναθηναϊκού στο 2,25.

Αντίθετα, το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ δίνει καθοριστικό πλεονέκτημα στο νικητή, για το «κυνήγι» της πρώτης θέσης. Η ΑΕΚ θέλει την δυναμική της επιστροφή στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» του Champions League, με τη νίκη να φαντάζει μονόδρομος. Ο «άσσος» των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στο 2,30 και το «Χ» στο 3,10. Ο ΠΑΟΚ όμως ιδιαίτερα ανεβασμένος, θα προσπαθήσει για το αντίθετο, με το «διπλό» να πολλαπλασιάζει την απόδοσή σας στην bet-at-home.com επί 3,00.

Στην bet-at-home.com μπορείτε επίσης, να επιλέξετε τα παιχνίδια με διπλή ευκαιρία, να προβλέψετε σε ποιο ημίχρονο θα μπουν τα περισσότερα γκολ και να ποντάρετε στο ακριβές σκορ των αγώνων.

Στροφή στα παρκέ και στην πορτοκαλί... θεά η οποία έχει και πάλι την τιμητική της, καθώς η «μητέρα των μαχών» είναι προ των πυλών για τους φετινούς τελικούς της Α1. Μετά και τις ευρωπαϊκές μάχες της Euroleague, οι δύο αιώνιοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον εγχώριο τίτλο και ο πρωταθλητής κρίνεται από εσάς μέσα από την bet-at-home.com. Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, Σπανούλης εναντίον Διαμαντίδη και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ επιλέγουν τον φετινό πρωταθλητή. Επιλέξτε σήμερα ποιος πιστέυετε ότι θα φορέσει το «στέμμα» του πρωταθλητή και πολλαπλασιάστε τις αποδόσεις σας επί 1,60 για τη στέψη του «τριφυλλιού» και 2,10 για τη στέψη των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τις τελικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μέσα από το κουπόνι της bet-at-home.com και επιλέξτε τις αμέτρητες και διαφορετικές στοιχηματικές ανταγωνιστικές αποδόσεις που σας προσφέρονται.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποδόσεις μπείτε στο site της bet-at-home.com:

Σχετικά με την bet at home.com

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα