90 λεπτά μακριά από το Ρίο

08:53 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η εθνική μας ομάδας ετοιμάζει βαλίτσες για το Ρίο με ενδιάμεση στάση στο Βουκουρέστι εκεί όπου θα πρέπει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στους Ρουμάνους και να "σφραγίσει" το εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.
Στην "National Arena", ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα σε διάταξη 4-3-3 με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Κώστα Κατσουράνη.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης,

δεξί μπακ ο Τοροσίδης, στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Σιόβα και αριστερό μπακ ο Χολέβας. Οι τρεις στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Καραγκούνης, Τζιόλης, Μανιάτης με τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη να κινούνται στις πτέρυγες και τον Μήτρογλου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας συμπληρώνουν οι Καπίνο, Σηφάκης, Σάμαρης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Κονέ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης και Ταχτσίδης.
Η Ρουμανία θέλει νίκη με 2-0 για να προκριθεί στο Μουντιάλ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βίκτορ Πιτούρκα θα παρατάξει την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Πιτούρκα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λάζαρ και Μπουρτσεάνου
Πιθανή ενδεκάδα: Ταταρουσάνου, Ματέλ, Κίρικες, Γκοϊάν, Ρα, Κότσιτς, Γκάρντος, Τόρχε, Στάνκου, Μαξίμ, Μαρικά.
Την αποστολή της Ρουμανίας συμπληρώνουν οι Λόμποντ, Τανάσε, Λουνγκ, Λουτσίν, Γκρόζαβ, Κεσέρου, Λατοβλεβίτσι, Νικολίτα, Γκάμαν, Νικουλάε, Χόμπαν.

Διαιτητής στο Ρουμανία-Ελλάδα θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα