Έκανε ό,τι ήθελε ο Αγκουέρο (VIDEO)

08:03 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, η Αργεντινή κέρδισε την Βοσνία με 2-0 σε φιλικό προετοιμασίας έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο.
Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ταλαιπώρησε την άμυνα των Βόσνιων και με δυο δικά του γκολ, στο 40' με κοντινό πλασέ και στο 66' με μονοκόμματο σουτ, διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.
Η Αργεντινή έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει Μουντιάλ με τον Αλεχάντρο Σαμπέγια να μην έχει στην διάθεση του τον τραυματία Λιονέλ

Μέσι ενώ επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό τους Λαβέτσι και Ιγκουαΐν. Από την άλλη μεριά, η Βοσνία έδειξε πως θέλει ακόμα πολλή δουλειά προκειμένου να εμφανιστεί ανταγωνιστική στα γήπεδα της Βραζιλίας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Μπασάντα, Φ. Φερνάντεζ, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Μάξι Ροντρίγκεζ (72' Μπίλια), Ντι Μαρία (86' Α. Φερνάντεζ), Παλάσιο, Αγκουέρο (77' Λαμέλα)
ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βρσάγιεβιτς (73' Σούνιτς), Μπίτσακτσιτς, Κολάτσινατς, Μισίμοβιτς (69' Χαϊροβιτς), Μεντούνιανιν, Πιάνιτς, Βίτσα, Ιμπίσεβιτς (69' Κρβζιτς), Τζέκο

Keywords
Τυχαία Θέματα