«60 εκ. ευρώ για Νταμιάο»

15:07 11/8/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Τότεναμ σκοπεύει να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Λεάντρο Νταμιάο αλλά οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας θα "πάγωσαν" μόλις έμαθαν πως ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ κοστολογεί τον Βραζιλιάνο επιθετικό στα 60 εκατομμύρια ευρώ, όσο και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ Τζιοβάλι Λουίτζι τόνισε: "Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εκτός και αν η Τότεναμ πληρώσει την ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη. Ο Λεάντρο Νταμιάο έχει

ακόμα συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν έχει κανένα παράπονο και δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε. Είμαστε ένας πλούσιος σύλλογος με ξεκάθαρη δομή".
Βέβαια τα πράγματα ίσως εξελιχθούν διαφορετικά στην υπόθεση του Νταμιάο αν η Ρεάλ Μαδρίτης δώσει τα χρήματα που ζητάει η Τότεναμ για την παραχώρηση του Λούκα Μόντριτς έτσι ώστε η αγγλική ομάδα να χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων για την αγορά του Βραζιλιάνου επιθετικού που βρίσκεται στο Λονδίνο με την ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα