Νικολαΐδης: Το πρόβλημα ήμουν εγώ

14:27 11/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ηττήθηκε από τον Τούρκο αντίπαλο του, Τανρικουλού στο τάε κβο ντο στην κατηγορία των +80 κιλών και πλέον ευελπιστεί να έχει μια ευκαιρία στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τον Έλληνα πρωταθλητή να τα βάζει με τον εαυτό του για την ήττα.

Σε δηλώσεις το αμέσως μετά τον αγώνα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης τόνισε: "Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια αλλά δεν τα δέχομαι.

Ο Τούρκος είναι πολύ έμπειρος και γνωστός στον χώρο, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Η μόνη ιδιαιτερότητα του, που με έκανε να θεωρώ ότι αν παίξω καλά τον... έχω, ήταν ότι αγωνίζεται για πρώτη φορά σε μεγάλους αγώνες σε αυτή την κατηγορία. Το πρόβλημα δεν ήταν ο αντίπαλος, αλλά εγώ που δεν απέδωσα αυτό που έπρεπε. Έχω ακούσει άλλα παιδιά τις προηγούμενες μέρες που ζητούσαν σγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοση τους. Θεωρούσα ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτό, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι όλοι προσπαθούμε πάρα πολύ. Όμως, η πρώτη σκέψη μου μόλις τελείωσε ο αγώνας ήταν να πω μια συγγνώμη σε όσους απογοητεύτηκαν από την σημερινή εμφάνιση, γιατί πολύς κόσμος πίστεψε ότι μπορώ σήμερα να έχω πορεία ανάλογη με εκείνη του Πεκίνου και της Αθήνας και δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός, να περάσει ο Τούρκος στον τελικό και να συνεχίσω για το χάλκινο".
Όσο για το αν αντιμετώπισε προβλήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του είπε: "Δεν μου έλειψε κάτι στην προετοιμασία μου. Για το γεγονός ότι έχασα σήμερα δεν φταίει η οικονομική κρίση ούτε κανένας, παρά μόνο εγώ. Έχουμε αποδείξει με τον δάσκαλο ότι λέμε πάντα αλήθεια και δεν φορτώνουμε τις ευθύνες αλλού. Απλώς δεν ήμουν καλός και δεν μου βγήκε το παιχνίδι. Η μόνη δικαιολογία που νιώθω ότι έχω είναι ότι δεν έκανα προπονήσεις και το φορμάρισμα που έπρεπε τις τελευταίες είκοσι ημέρες, εξαιτίας του τραυματισμού μου μια μέρα πριν έρθουμε στο Λονδίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα