3.000 οπαδοί περίμεναν τους παίκτες!

10:51 10/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η ανοχή των οπαδών του Αμβούργου στην ανυπαρξία της ομάδας εντός τερέν φαίνεται πως έλαβε τέλος. Μετά τη σφαλιάρα από τη Χέρτα το απόγευμα του Σαββάτου, πάνω από 300o οπαδοί περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές στην έξοδο της «Ιμτεκ Αρένα». Τα αντικείμενα άρχισαν να εκτοξεύονται σαν να ήταν βεγγαλικά σε γιορτή.

Οι ποδοσφαιριστές του Αμβούργου τα έχασαν. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, δέχθηκε επίθεση από μερίδα αφιονισμένων οπαδών, δίχως ευτυχώς να τον χτυπήσουν αφού παρενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο

με αρκετούς οπαδούς, δέχθηκε μερικές σπρωξιές, αλλά ευτυχώς τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Αυτός που δεν τη γλίτωσε ήταν ο Καμερουνέζος επιθετικός Ζακ Ζουά που δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Μέσα σε λυγμούς ο Ζουά σηκώθηκε με τη βοήθεια συμπαικτών του και οδηγήθηκε από την ασφάλεια εντός γηπέδου για να ηρεμήσει.

Ο έτερος αρχηγός, Χάικο Βέστερμαν, ήταν επίσης στο επίκεντρο έντονων αποδοκιμασιών, ενώ αρκετοί οπαδοί περίμεναν τον Ολα Τζον στο αυτοκίνητό του, το οποίο το έκαναν... καλοκαιρινό, με την αστυνομία να απομακρύνει τον νεαοποκτηθέντα Ολλανδό ακραίο επιθετικό που τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με άλλο μεταφορικό μέσο.

«Δεν εγκαταλείπω το καράβι, δεν δέχομαι όμως και τέτοια συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά» είπε ο τεχνικός του Αμβούργου, Μπερτ φαν Μάαρβαϊκ, τον οποίον καλούσαν εν χορώ οι οπαδοί να παραιτηθεί. Μέρος της διοίκησης θέλει να φύγει ο Ολλανδός, αλλά αυτός δεν παραιτείται αφού κάποιοι στο συμβούλιο τον στηρίζουν.

Εξι ήττες στη σειρά, μόνο μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουν στείλει το Αμβούργο στην προτελευταία θέση. Η κατάρρευση της ομάδας τη φέρνει πλέον σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση όσον αφορά ακόμη και την παραμονή στην κατηγορία.

Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται πάντως σε αναμμένα κάρβουνα αφού η ομάδα ξαναπαίζει εντός έδρας την Τετάρτη για το Κύπελλο Γερμανίας, και μάλιστα υποδέχεται την Μπάγερν, και μια πιθανή ήττα φοβούνται ότι μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ήδη σχεδιάζουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας γι' αυτό το ματς και εύχονται να μη συμβούν τα ίδια και χειρότερα. Αν πάντως η εικόνα του Αμβούργου είναι ίδια, με ποδοσφαιριστές απαθείς εντός γηπέδου, να μη βγάζουν όρεξη, να μην παλεύουν και να δείχνουν αδιάφοροι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα