205 εκ. ευρώ για τον παρτενέρ του Μέσι

16:25 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τα 57 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ, η εφημερίδα MARCA αποκαλύπτει πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει ξοδέψει 205 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να βρει τον κατάλληλο παρτενέρ του Λιονέλ Μέσι.
Ο πρώτος που έφτασε στη Βαρκελώνη για να πλαισιώσει τον Μέσι ήταν ο Τιερί Ανρί που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι 27 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γάλλος επιθετικός

την σεζόν 2007-2008 τερμάτισε πιο ψηλά από τον Μέσι στον πίνακα των σκόρερ, ενώ τη σεζόν 2008-2009 μπορεί να έστειλε 26 φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν λιγότερα από τα 38 γκολ του Αργεντινού.
Αργότερα η Μπαρτσελόνα διέθεσε το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς τη σεζόν 2009-2010 και στην συνέχεια έδωσε άλλα 14 εκατομμύρια για τον Νταβίδ Βίγια την επόμενη σεζόν. Ο πρώτος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ ο δεύτερος, που αναμένεται να φύγει φέτος το καλοκαίρι, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μέσι.
Πριν δύο καλοκαίρια η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη μια απόπειρα φέρνοντας στον σύλλογο με 37 εκατομμύρια ευρώ τον Αλέξις Σάντσες, ωστόσο τα στατιστικά του απογοήτευσαν τους πάντες.
Πλέον οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά ο παρτενέρ που διάλεξαν για τον Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, θα καταφέρει να συνεργαστεί άψογα με τον Αργεντινό για να συνθέσουν ένα αποτελεσματικό επιθετικό δίδυμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα