«Οι δολοφονίες να μην τροφοδοτούν το ρατσιστικό μίσος»

16:21 4/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ δημοσιεύει σήμερα μια επιστολή των συγγενών του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια από τον 23χρονο Πακιστανό στο Αλιβέρι Ευβοίας με τους συγγενείς να ζητούν το σεβασμό του δράματός τους και απαιτούν οι δολοφονίες να μη χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν ρατσιστικό μίσος.
Οι συγγενείς ενημερώνουν μεταξύ άλλων ότι δεν επιθυμούν οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφικών των θανόντων και καλούν την Τατιάνα Στεφανίδου

να απαντήσει γιατί δημοσιοποίησε φωτογραφία, χωρίς καν να ρωτήσει την οικογένεια. Ενημερώνουν επίσης ότι δεν θα επιτρέψουν κάμερες στις κηδείες των θυμάτων και καταλήγουν ως εξής: «Απαιτούμε ο θάνατος των δυο συγγενών να μην χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ' όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος».
Σήμερα, εξάλλου, απολογείται στον ανακριτή ο 23χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία 58χρονου γυναικολόγου και της 54χρνης συζύγου του στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός είχε προαποφασίσει την πράξη του και είχε εξομολογηθεί σε ομοεθνείς του ότι σκοπεύει να δολοφονήσει τους ανθρώπους στους οποίους εργαζόταν για να τους πάρει μεγάλο χρηματικό ποσό που πίστευε ότι διέθεταν και αν επιστρέψει πλούσιος στην πατρίδα του.
Μάλιστα ο 23χρονος είχε ενταχθεί και στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και την Τετάρτη θα επέστρεφε στη χώρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα