-3 βαθμοί στα play off ο ΠΑΟΚ

12:36 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και σε ανακοίνωση της διευκρινίζει πως οι τρεις βαθμοί θα αφαιρεθούν από τα play off.
Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

έχει τιμωρηθεί επίσης με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών πράγμα που σημαίνει πως θα δώσει χωρίς παρουσία θεατών τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ενώ θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο.

Η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.
Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «...αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «...αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Πλέον απομένει η τυπική απόφαση από την Σούπερ Λίγκα για την αφαίρεση των βαθμών, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει η γνωμοδότηση της ΕΠΟ, τότε είναι σίγουρο ότι θα αφαιρεθούν από τους κατατακτήριους αγώνες για την Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν με βάση και την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η βαθμολογία των play off μετά από δυο αγωνιστικές διαμορφώνεται ως εξής:

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3
ΠΑΟΚ 1

Keywords
Τυχαία Θέματα