Περνά ο Ολυμπιακός, οδηγός το 2000 για ΠΑΟΚ!

Η θεά τύχη φέρθηκε καλύτερα στον Ολυμπιακό από ό, τι στον ΠΑΟΚ στην κλήρωση για την φάση των «32» και «16» του Champions League.

Οι ερυθρόλευκη θα αντιμετωπίσουν την Ρούμπιν Καζάν. Οι Ρώσοι πέρσι είχαν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League
και φέτος τον ΠΑΟΚ σε αυτούς του Europa League.

Ο Ολυμπιακός που έκανε μία πολύ δυνατή πορεία στο Champions League , έχει στα μέτρα του Ρώσους, οι οποίοι διανύουν τη χειμερινή διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος το οποίο θα ξαναρχίσει τον Μάρτιο αφού έχουν γίνει τα δύο παιχνίδια σε Μόσχα και Φάληρο.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, σε αντίθεση με τους Ρώσους που σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα φόβητρο.

Η ρωσική ομάδα προκρίθηκε ως δεύτερη του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης, χάρη στην ισοπαλία της τελευταίας αγωνιστικής στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην έδρα της νίκησε Σάμροκ (4-1) και Τότεναμ (1-0), ενώ έφερε δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ (2-2 στο Καζάν και 1-1 στην Τούμπα), κέρδισε στην Ιρλανδία (3-0) κι έχασε στο Λονδίνο (1-0).
Keywords
Τυχαία Θέματα