Περίοδος στάσιμη αλλά όχι αντιδημιουργική

Το τελευταίο κομμάτι του Ιουλίου και οι αρχές Αυγούστου θα επιτρέψουν –ή και θα εξαναγκάσουν- σε ξεκούραση, με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα να «παγώνει» τις εξελίξεις, κάτι που το χρειαζόμασταν όλοι μετά από τις πολύ ισχυρές αστρολογικές όψεις, οι οποίες μέχρι τις 20 περίπου Ιουλίου αναστάτωσαν τη ζωή πολλών.

Έως τις 8 Αυγούστου λοιπόν που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ανασκόπηση των δημιουργικών project που μπορεί να είχαμε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, ή μπορεί να κυοφορούνται νέες ιδέες
για δημιουργικές διεξόδους που θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται απ’ τα μέσα Αυγούστου και μετά.

Έτσι, η ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε ότι είναι μια θετική συγκυρία που έτυχε στο μέσον του καλοκαιριού, ώστε να επιτρέψει στιγμές ανάπαυσης κι ανασκόπησης, αν εξαιρέσουμε τις ταλαιπωρίες που φέρνουν οι αυξημένες καθυστερήσεις και ακυρώσεις που βιώνουν οι εκδρομείς στις μετακινήσεις τους αυτή τη περίοδο.

Ακολουθεί και μια ιδιαίτερα θετική πανσέληνος στις 2 Αυγούστου, η οποία θα ανοίξει δρόμους και πόρτες, έστω νοητικά κι επικοινωνιακά προς το παρόν. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που θα κορυφωθεί στα μέσα Αυγούστου, θα προσπαθήσει να κάνει σίγουρο το γεγονός ότι όσα θέλουμε να ξεκινήσουμε με τη νέα σεζόν θα είναι ρεαλιστικά και σε σωστή βάση – αλλιώς θα τα ανακόψει. Επομένως, μετά τα μέσα Αυγούστου, και με την είσοδο μάλιστα του Άρη στο Σκορπιό (23/8), οι δυνάμεις μας αναμένεται να αναγεννηθούν και μετά την αδράνεια αυτής της περιόδου, θα είμαστε έτοιμοι για στοχευμένη δράση!

Ίσως τελικά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο Λέοντα, στο ζώδιο δηλαδή της χαράς της ζωής, μας δίνει την ευκαιρία να ανακτήσουμε και να αναλογιστούμε τι σημαίνει χαρά και δημιουργικότητα που τον τελευταίο καιρό είχαμε χάσει…
Keywords
Τυχαία Θέματα