Ο Ολυμπιακός , οι αποκρατικοποιήσεις και οι κερδοσκόποι…

Μπορεί η Ελλάδα να αποκτήσει την ψυχολογία του Ολυμπιακού ; Μια ομάδα που παρόλο που έχανε στο γήπεδο Ο2 του Λονδίνου από την Ρεαλ με 17 πόντους εν τούτοις όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι , όχι μόνο κέρδισε με 12 πόντους διαφορά άλλα έριξε και την εκατοστάρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Και γύρισε πίσω στην Αθήνα
με το τρόπαιο. Προφανώς πίσω από αυτή την σπουδαία νίκη δεν υπάρχει μόνο η πολύ καλή δουλειά των προπονητών και των παικτών καθαρά σε αγωνιστικό επίπεδο άλλα προφανώς τους έχει καλλιεργηθεί και η ψυχολογία του νικητή.

Κορυφαίο στέλεχος από τον χώρο των αποκρατικοποιήσεων μου έλεγε ότι «η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει την ψυχολογία της ομάδας που μπαίνει στο γήπεδο για να νικήσει ενώ χάνει με 17 πόντους διάφορα.»
Γιατί έλεγε ότι «αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι στην τελευταία θέση της α εθνικής κατηγορίας της ευρωζωνης. Θέλουμε υποβιβασμό στην β κατηγόρια; Μάλλον όχι αφού επιλογή μας είναι να μείνουμε στο ευρω. Όμως ο αγώνας θα είναι δύσκολος από εδώ και στο εξής. Γιατί προσέξτε .Ενώ κόψαμε συντάξεις επειδή μας έλειπαν πέρυσι 350 έκατ ευρω εν τούτοις πουλήσαμε τον ΟΠΑΠ για πάνω από 700 εκατ ευρω. Αυτή είναι η αλήθεια»
Keywords
Τυχαία Θέματα