Ήταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο γάιδαρος

Την ώρα που όλη η Ευρώπη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Κύπρο γίνανε οι αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Είπαμε να ξεχαστούμε έστω και για δύο ώρες βλέποντας την Εθνική Ελλάδος κόντρα στη Βοσνία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως και εκεί το αποτέλεσμα πήγε…ασορτί με την άσχημη κατάσταση του ελληνισμού. Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος, με τον Γκέκα να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις το γκολ
της τιμής.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων. Χωρίς νεύρο, σωστή ανάπτυξη αλλά και χαλαρότητα στην άμυνα όπου η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ήταν εμφανής, η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Οι Βόσνιοι το ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από ό,τι οι Έλληνες διεκδικώντας την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Η καλύτερη επίθεση του ομίλου επικράτησε της καλύτερης άμυνας. Εως τώρα η Ελλάδα είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια από τότε που άρχισαν οι προκριματικοί για τη Βραζιλία και… διεθνείς «κατάφεραν» να δεχθούν τρία μαζεμένα σε ένα μόνο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα