Γλυκόπικρη γεύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κατά το ήμισυ στέφθηκε με επιτυχία η ελληνική ποδοσφαιρική παρουσία στην Ευρώπη αφού ο Ολυμπιακός πέρασε στη φάση των 16 όμως ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και σταμάτησε το αήττητο σερί του πάνω στην Ουντινέζε.

«Ποιος να συγκριθεί μαζί του;» Το ερώτημα αυτό κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα των ερυθρόλευκων φιλάθλων για τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε
ο οποίος «έπνιξε» την Ρούμπιν Καζάν. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου όμως και γι ατον Βορειο ιρλανδό Ρόι Κάρολ ο οποίος κατέβασε τα ρολά ακόμη και όταν αναγκάστηκε να παίξει κουτσός!
Με κορυφαίο παίκτη τον Ιμπαγάσα, που ήταν το μυαλό και η καρδιά της ομάδας, οι ερυθρόλευκοι ήλεγξαν από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι. Έπαιξαν πιεστικά τα πρώτα 20 λεπτά, όπως το συνηθίζουν, και πέτυχαν γρήγορο γκολ με τον Τζεμπούρ. Το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με πίεση ψηλά και passing game γίνεται πλέον το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού.

Οι Ρώσοι προσπάθησαν να κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις το κατάφεραν δύο φορές αλλά τον Ντενίς έκοψε έγκαιρα με τάκλιν ο Αβράμης και τον Βαλντέζ ο πολύ σταθερός και καλός Ρόι Κάρολ που έκανε επεμβάσεις που δείχνουν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. Κάρολ που έπαιξε ακόμη και με ένα πόδι όταν τραυματίστηκε στα μέσα του β’ ημιχρόνου. Επιτομή της αφοσίωσης σε μία κοινή προσπάθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα