Από τον ύπνο, στον... πόλεμο

Αλλάζει σταδιακά το κλίμα, με τους πλανήτες που ήταν συσσωρευμένοι στους Ιχθύες να αρχίζουν σιγά σιγά να μεταφέρονται στον Κριό, αρχής γενομένης με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 12 Μαρτίου. Στις 20/3 θα ακολουθήσει ο Ήλιος, στις 22/3 η Αφροδίτη και στις 14/4 ο Ερμής, ενώ ήδη βρίσκεται εκεί ο επαναστατικός Ουρανός για μια πολύχρονη διέλευση, οπότε η φετινή άνοιξη αναμένεται να εκδηλώσει όλα τα Κριαρίσια χαρακτηριστικά του δυναμισμού, της δράσης, της πρωτοβουλίας αλλά και του ανταγωνισμού και της εριστικότητας.

Έτσι,
μετά από μερικές Ιχθυακές εβδομάδες πολύ ονειρικές, αλλά και βαρετές για κάποιους ή υπνωτιστικές και με μεγάλη δόση αυταπατών και διαψεύσεων, σίγουρα όμως πολύ καλλιτεχνικές, περνάμε σε περίοδο δράσης, ξεκινημάτων και πολέμου! Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στον εγωισμό και στην εμμονική επιδίωξη επιθυμιών για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ είναι λογικό να παρουσιαστούν εντάσεις, συγκρούσεις, εξεγέρσεις αλλά και ακραία καιρικά φαινόμενα ή σεισμοί, φυσικές καταστροφές και έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα. Αρκετά πιθανό ακόμα, να ξεσπάσουν πόλεμοι σε μέρη που δεν είχαν εκδηλωθεί στο παρελθόν αλλά και να συνεχίσουν εντατικά οι πολεμικές επιχειρήσεις σε περιοχές του πλανήτη που βρίσκονται ήδη σε κρίση.

Πολύ θερμά λοιπόν εισέρχεται η φετινή άνοιξη, τα αδιέξοδα για κάποιους θα κορυφωθούν και θα τους εξαναγκάσουν σε δραστικές πλέον κινήσεις στη ζωή τους, ενώ ειδικά για τις επόμενες εβδομάδες, οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα έχουν ιδιαίτερη κίνηση, ανατροπές, συγκρούσεις στη ζωή τους αλλά θα προχωρήσουν και σε τολμηρές κινήσεις κι αποφάσεις.

Τονίζω ξανά ότι πρέπει να προσέχει κανείς να μην τυφλώνεται απ' τα θέλω του και καταστρέψει έτσι σχέσεις, σχέδια ή και τον ίδιο τον εαυτό του. Η δυναμική, φρέσκια ορμή του Κριού θα πρέπει να καθοδηγηθεί σε δημιουργική δράση που θα κοιτά το καλό περισσότερων ανθρώπων. Είναι ιππότης ο Κριός στην ανώτερή του μορφή και έτσι θα ήταν το καλύτερο να εκδηλωθεί τώρα.

Είναι όμως και το πρώτο ζώδιο ο Κριός, κι έτσι όλοι μας θα κάνουμε νέα ξεκινήματα στη ζωή μας. Αρκετά ονειρευτήκαμε, ας πραγματώσουμε τώρα τα οράματά μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα