Ζωντανή η Λίβερπουλ με λύτρωση στις καθυστερήσεις

Τη νίκη με 3-2 στο «Ίγουντ Παρκ» απέναντι στην Μπλάκμπερν πήρε η Λίβερπουλ με τέρμα του Κάρολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ένα… τρελό παιχνίδι έγινε στο «Ίγουντ Παρκ», όπου η Λίβερπουλ επικράτησε 3-2 της Μπλάκμπερν. Οι «κόκκινοι» μπήκαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και μόλις στο 18’ ήταν μπροστά με 2-0, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Μάξι Ροντρίγκεζ (15’, 18’).

Ωστόσο, στο 24’ ο Ντόνι έκανε τραγικό λάθος, κάνοντας πέναλτι στον Γιακούμπου, δεχόμενος την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Νιγηριανός επιθετικός έχασε την ευκαιρία να μειώσει με τον Τζόουνς

να μπλοκάρει. Η λύτρωση για τον επιθετικό της Μπλάκμπερν, ήρθε στο 36΄ όταν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. 3

Στο 61’ ο νεαρός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, έκανε… τριπλό λάθος, παραχωρώντας πέναλτι στα «ρόδα» με τον Γιακούμπου αυτή τη φορά να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στην ισοπαλία, ήρθε ο Κάρολ στο 91’ να πετύχει το γκολ της νίκης για τους «κόκκινους» και να τους διατηρήσει ζωντανούς στη «μάχη» για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Ορ, Χάνλεϊ, Νταν, Μάρτιν Όλσον, Φόρμικα (73’ Ροσίνα), Νζονζί, Νταν (75’ Λόβε), Μάρκους Όλσον, Όιλετ, Γιακούμπου.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ντόνι, Φλάναγκαν (25’Τζόουνς), Κοάτες, Σκρτελ, Τζόνσον (53’ Άγκερ), Χέντερσον, Μάξι Ροντρίγκεζ (77’ Χοσέ Ενρίκε), Σπίρινγκ, Μπέλαμι, Σέλβεϊ, Κάρολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα