Ζιώγας: «Ζήλεψαν τον κόσμο της Νίκης»

Τους οπαδούς της Νίκης Βόλου τόσο για την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στο περασμένο κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες, εκθείασε ο Μιχάλης Ζιώγας στο μεγαλύτερο κομμάτι της συνέντευξης Τύπου.

Ο προπονητής του Τυρνάβου στάθηκε στο ειδικό βάρος που έχει η Νίκη Βόλου λόγω της φανέλας και του λαού της, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και σχολίασε ότι η ομάδα του δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι της τακτικής:

«Χρόνια

πολλά, καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι υγεία και να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες.
Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ειδικό βάρος, με φανέλα και λαό. Την προηγούμενη Κυριακή, που παίζαμε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν είδαν οι δικοί μου το λαό της Νίκης να πηγαίνει στις Σέρρες, ζήλεψαν αυτόν τον κόσμο και μου έλεγαν μακάρι να ήταν και οι δικοί μας οι φίλαθλοι έτσι.

Ξέραμε ότι η Νίκη έρχεται από μεγάλο διπλό και ότι έχει συσπειρώσει τον κόσμο. Ξέραμε ότι έχει κάποιους παίκτες, που αν εμείς μπορέσουμε και κλείσουμε τα πλευρά της, η ομάδα αυτή δεν θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. Είχαμε δουλέψει καλά το κομμάτι της τακτικής. Δίνω πολλά μπράβο στα παιδιά. Ομάδες όπως η Καλαμαριά, η Νίκη Βόλου που έχουν λαό και παρελθόν, αποτελούν κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές».

Για την αποβολή του διαμαρτυρόμενος για την κόκκινη που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής του, Νίκος Σουλίδης: «Θέλω επίσης να πω, ότι δεν θα έκανα κάτι για να αμαυρώσω την ιστορία μου αν δεν είχαμε δίκαιο. Εγώ αυτό που έκανα, ήταν να ρωτήσω τον διαιτητή εάν υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι όταν γίνεται αλλαγή θα πρέπει να βγει ο παίκτης τρέχοντας έξω. Ζητώ συγνώμη από τον λαό της Νίκης Βόλου. Ο προπονητής θα πρέπει να παρατάσσει τα στήθη του, ότι είναι εκεί παρών και πρώτα ο ίδιος να παλεύει για την ομάδα του».

Για τη φάση του Λουκίνα με τον Καραναστάση, που η Νίκη διαμαρτύρεται για πέναλτι: «Αν δω τη φάση θα είμαι ειλικρινής και θα πω αυτό που θα δω. Δεν έχω άποψη και δεν μπορώ να πω. Μπορεί να είναι θέατρο, μπορεί όμως να είναι και πέναλτι».

Καραναστάσης: «Ισοπαλία στην πιο δύσκολη έδρα»

Ο Πέτρος Καραναστάσης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ εμφανίστηκε κάθετος στη φάση του 62ʼ λέγοντας ότι δεν ήταν πέναλτι:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, καθώς πήραμε ισοπαλία και αποσπάσαμε βαθμούς στην πιο δύσκολη έδρα. Ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», ενώ στη φάση που ήταν πρωταγωνιστής ο ίδιος μαζί με τον Λουκίνα και η Νίκη Βόλου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι υποστήριξε: «Είμαι κάθετος, δεν έχω καμία επαφή με τον ποδοσφαιριστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα