Ξύπνησαν αργά οι Όριολς

Στη δεύτερη βάση έμεινε ο Νικ Μαρκάκης και οι Μπάλτιμορ Όριολς ηττήθηκαν με 9-8 από τους Τάμπα Μπέι Ρέις.

Ο ελληνικής καταγωγής outfielder είχε δύο hits και τρία RBIs, αλλά το ένατο inning έληξε με τον Μαρκάκη στη δεύτερη βάση. Με τη βοήθεια των home runs των Elliott Johnson και Ben Zobrist, ο Jake Shields (6-1) πήρε τη νίκη και απέτρεψε τριπλό sweep από τους πρωτοπόρους του ανατολικού γκρουπ της American League.

Εν τέλει ο Fernando Rodney συμπλήρωσε δέκα saves, αν και τα... χρειάστηκε.

Εκτός έμεινε πάλι ο Μάικ Μουστάκας, αλλά οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επιβλήθηκαν με 9-1 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ και συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Μάλιστα ο pitcher, Danny Duffy, αποχώρησε τραυματισμένος στο πρώτο inning, αλλά ο Matt Thornton (2-2) πήρε τη νίκη με τη βοήθεια του πρώτου φετινού home run του Jeff Francouer και το κρίσιμο 2-run double του pinch-hitter, Johnny Giavotella.

Με 8-2 κέρδισαν οι Σικάγο Καμπς τους Μιλγουόκι Μπρούερς, οι οποίοι δεν χρησιμοποίησαν τον Τζορτζ Κοτταρά. Ο Ian Stewart πέτυχε home run και σημείωσε το νικητήριο run σε error στο έβδομο inning, ενώ ο o Reed Johnson πρόσθεσε ένα ακόμα home run σαν pinch-hitter.

Με home runs των Justin Smoak και Casper Wells οι Σιάτλ Μάρινερς επικράτησαν με 6-2 των Νιου Γιορκ Γιάνκις και απέφυγαν τριπλό sweep. Ο 37χρονος Kevin Millwood (1-4) πήρε τη νίκη σε βάρος του Andy Pettitte, ο οποίος πραγματοποίησε την αγωνιστική του επαναφορά, ύστερα από την αποχώρησή του 2010.

O Giancarlo Stanton πέτυχε 2-out Grand Slam στο ένατο inning και διαμόρφωσε το 8-4 των Μαϊάμι Μάρλινς σε βάρος των Νιου Γιορκ Μετς. Μοιραίος pitcher ήταν ο Frank Francisco (1-3), ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος, αφού πρώτα γέμισε τις βάσεις του.

Walk-off 2-out Grand Slam πέτυχε και ο Joey Votto στο 9-6 των Σινσινάτι Ρεντς με τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, του οποίου η έναρξη καθυστέρησε λόγω βροχόπτωσης! Συνολικά έχει έξι RBIs και 4/5 hits, αφού διαμόρφωσε τα 1-0 και 2-2 με ατομικά home runs στο πρώτο και τέταρτο inning, αντίστοιχα. Μοιραίος pitcher o Henry Rodriguez (1-3) των «εθνικών», ο οποίος απώλεσε το save του 6-5.

«Ξέσπασαν» στο έκτο inning και οι Λος Άντζελες Έιντζελς κέρδισαν με 11-5 τους Κολοράντο Ρόκις. Πάντως ο Matt Kemp αποχώρησε τραυματισμένος συμπληρώνοντας 399 παιχνίδια χωρία απουσία! Ακόμα, ο Ted Lilly (5-0) βοηθήθηκε από τριπλό home run του A.J. Ellis, για να παραμείνει αήττητος και να διατηρήσει τον σύλλογο του Μάτζικ Τζόνσον στην κορυφή της συνολικής κατάταξης του MLB.

Ολοκλήρωσαν sweep οι Ατλάντα Μπρέιβς κερδίζοντας με 7-4 τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Άλλωστε ο Tommy Hanson (4-3) επικράτησε του rookie Lance Lynn (6-1), αν και οι Carlos Beltran και Allen Craig «έγραψαν» home runs για τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ξεχώρισε το home run του Jarddod Saltalamacchia στο έβδομο inning έξι runs, το οποίο έφερε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 12-1 επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο Will Middlebrooks πέτυχε άλλο home run και βοήθησε τον Daniel Bard (3-4) να πάρει τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα