Ξέφρενο γλέντι από Έλληνες και Τσέχους στο Βρότσλαβ! (videos+photos)

Μια μεγάλη γιορτή έχει στηθεί από το πρωί της Τρίτης (12/06) στην πόλη του Βρότσλαβ με αφορμή την αποψινή (19:00) αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία για την 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του EURO 2012.

Οι περίπου 2.000 Έλληνες φίλαθλοι που βρίσκονται στην Πολωνία ενώθηκαν με τους – πολύ περισσότερους – Τσέχους και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι έδειξαν σε όλο τον πλανήτη ότι το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός, διασκέδαση

και ενώνει τους λαούς αντί να δημιουργεί αντιπαλότητες.

Οι Τσέχοι, βέβαια, είναι ασύγκριτα περισσότεροι, καθώς η πόλη του Βρότσλαβ απέχει μόλις μία ώρα από την Τσεχία και συγκεκριμένα από την Οστράβα. Ως εκ τούτου πολλές χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου από την όμορφη Τσεχία ταξίδεψαν αυθημερόν στο γειτονικό Βρότσλαβ προκειμένου να ενισχύσουν την Εθνική ομάδα της χώρας τους στην καθοριστική αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Το γλέντι Ελλήνων (σ.σ. ήταν λιγότεροι, αλλά ως… μεσογειακός λαός κατάφεραν να… σηκώσουν στο πόδι το Βρότσλαβ με τα τραγούδια, τα συνθήματα και τις φωνές τους!) και Τσέχων ξεκίνησε από πολύ πρωί και απλώθηκε σε όλα τα κεντρικά σημεία και τις μεγάλες πλατείες της πόλης, όπως επίσης και στην Fun Zone.

{youtube}feevXyqXmlo{/youtube}

{youtube}IrpqLJtY0FE{/youtube}

{youtube}ROXIn0nwN8o{/youtube}

{youtube}EZaMTmqN5oY{/youtube}

{youtube}YnGW6LjgiVA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα