Βουγιούκας: «Μόνο η ΤΣΣΚΑ στο μυαλό μας»

12:25 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στέλνοντας το... μήνυμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό!

«Είμαστε πανέτοιμοι. Τα έχουμε όλα προσχεδιάσει και θα πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια σπουδαία

ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα εδώ και δυο εβδομάδες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε στον τελικό», τόνισε αρχικά ο Ίαν Βουγιούκας.

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καιρό. Σίγουρα, πολλοί θεωρούν ότι η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, εμάς όμως δεν μας ενδιαφέρουν αυτά. Εμείς πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στον τελικό,. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από την ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας. Έχουμε ανάγκη τη βοήθεια τους, θέλουμε να στηρίξουμε με την φωνή τους και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα